Krone Swadro 760 TC -karhotin
Tuotekoodi: BKSTC760

Krone Swadro 760 TC -karhotin

Tuotekoodi: BKSTC760

Tuotekuvaus

Monipuoliset hinattavat kaksiroottoriset keskikarhottimet
Swadro TC- ja TC Plus -karhottimille on ominaista erittäin tasaisten karhojen tuottaminen suurella nopeudella ja tehokkaasti. Koska rehua siirretään kummallakin puolella vain yhden roottorinleveyden verran, rehu on laadultaan erinomaista. Swadro TC 760 -mallista lähtien työleveys on säädettävä.

Mekaaniset säädöt
Swadro 760 TC:n säätöjä, eli työleveyttä ja työskentelykorkeutta säädetään mekaanisesti. Roottorien yksittäisnosto on saatavilla lisävarusteena, mikä helpottaa kiilapaikoissa karhottamista.

Koko sato karheelle
Krone Swadro -karhottimissa piikit ovat normaalia paksummat ja jäykemmät. Piikin jousto on suunniteltu siten, että kun kasvusto painaa piikkiä taaksepäin, sen kärki ei lähde nousemaan ylöspäin. Tämän ansiosta piikit eivät päästä runsaallakaan sadolla korsia livahtamaan piikkien ali, vaan koko sato saadaan karheelle.

Tasaiset karheet ilman säädöntarvetta
Toinen syy Krone Swadron hyvään karhotusjälkeen piilee roottorien keskellä sijaitsevassa, jyrkästi muotoillussa ohjainradassa. Sen ansiosta piikit luovuttavat materiaalin erittäin tasaiselle karheelle, riippumatta karhotettavasta materiaalista. Ohjainradan asennolle ei ole säätöä, sillä säätämiselle ei ole tarvetta. Järeät piikkivarret ovat poikkeuksellisen tukevasti kiinni roottorissa, joten ne eivät kolise tai putoa irti koneen ikääntyessäkään.

Nopea ja turvallinen maantiellä, ketterä pellolla
Suuntavakaan ja traktorin mukaan erinomaisesti ohjautuvan kuljetusalustan tiekuljetusnopeus on 40 km/h. Yksinkertaisesti toteutetussa kääntyvässä taka-akselissa on vain yksi nivel, mikä vähentää kuluvia kohtia ja huollontarvetta. Kääntyvä taka-akseli tekee koneesta erittäin ketterän, mistä on hyötyä pienillä ja hankalan muotoisilla aloilla. Mitään ei jää pellolle, koska koneella ulottuu ongelmitta jokaiseen pellonkulmaan.
Tekniset tiedot
TuoteKrone Swadro 760 TC karhotin
Työleveys, (m)6.80 - 7.60
Kuljetusleveys, (m)2.72
Työsaavutus, (ha/h)7,5
Koneen paino, (kg)1950
Tehontarve, (kW/hv)37/50
Roottorin halkaisija, (m)3,30
Roottorin rengaskoko16/6.50-8
Videot ja esitteet