Krone Swadro TC 880 Plus keskikarhotin
Tuotekoodi: KS880TCS

Krone Swadro TC 880 Plus keskikarhotin

Tuotekoodi: KS880TCS

Tuotekuvaus

Monipuoliset hinattavat kaksiroottoriset keskikarhottimet
Swadro TC- ja TC Plus -karhottimille on ominaista erittäin tasaisten karhojen tuottaminen suurella nopeudella ja tehokkaasti. Koska rehua siirretään kummallakin puolella vain yhden roottorinleveyden verran, rehu on laadultaan erinomaista. Swadro TC 760 -mallista lähtien työleveys on säädettävä.

Sähköhydraulinen ohjaus
Kaikki toiminnot on keskitetty koneen mukana toimitettavaan ohjaimeen. Ohjaimelta voidaan valita, nostetaanko roottoreita yksittäin vai molempia samaan aikaan. Roottorien yksittäisnostoista on hyötyä kiilamaisissa tai ahtaissa paikoissa. Työskentelykorkeuden säätö onnistuu helposti ja tarkasti ohjaamosta käsin, ja ohjain näyttää, mihin korkeuteen kukin roottori on säädetty.

Koko sato karheelle
Krone Swadro -karhottimissa piikit ovat normaalia paksummat ja jäykemmät. Piikin jousto on suunniteltu siten, että kun kasvusto painaa piikkiä taaksepäin, sen kärki ei lähde nousemaan ylöspäin. Tämän ansiosta piikit eivät päästä runsaallakaan sadolla korsia livahtamaan piikkien ali, vaan koko sato saadaan karheelle.

Tasaiset karheet ilman säädöntarvetta
Toinen syy Krone Swadron hyvään karhotusjälkeen piilee roottorien keskellä sijaitsevassa, jyrkästi muotoillussa ohjainradassa. Sen ansiosta piikit luovuttavat materiaalin erittäin tasaiselle karheelle, riippumatta karhotettavasta materiaalista. Ohjainradan asennolle ei ole säätöä, sillä säätämiselle ei ole tarvetta. Järeät piikkivarret ovat poikkeuksellisen tukevasti kiinni roottorissa, joten ne eivät kolise tai putoa irti koneen ikääntyessäkään.

Nopea ja turvallinen maantiellä, ketterä pellolla
Suuntavakaan ja traktorin mukaan erinomaisesti ohjautuvan kuljetusalustan tiekuljetusnopeus on 40 km/h. Yksinkertaisesti toteutetussa kääntyvässä taka-akselissa on vain yksi nivel, mikä vähentää kuluvia kohtia ja huollontarvetta. Kääntyvä taka-akseli tekee koneesta erittäin ketterän, mistä on hyötyä pienillä ja hankalan muotoisilla aloilla. Mitään ei jää pellolle, koska koneella ulottuu ongelmitta jokaiseen pellonkulmaan.

Tekniset tiedot

TuoteKrone Swadro TC 880 Plus keskikarhotin
Työleveys, (m)7.60 - 8.80
Kuljetusleveys, (m)2.86
Työsaavutus, (ha/h)8 - 8.5
Koneen paino, (kg)2,300
Tehontarve, (kW/hv)40/55
Roottorin halkaisija, (m)3,60
Roottorin rengaskoko18/85-8

Videot ja esitteet