Krone KWT 2000 hinattava pöyhin
Tuotekoodi: BKKWT2000

Krone KWT 2000 hinattava pöyhin

Tuotekoodi: BKKWT2000

Tuotekuvaus

Krone KWT 2000 hinattava pöyhin
KRONE KWT 2000 tuottaa laaturehua. Pöyhintä on ilo käyttää. Kone pöyhii 19,6 metrin leveydeltä yhdellä ajokerralla samalla, kun kuljetusleveys on alle 3 metriä! Tehokas, mutta silti nurmen pintaa säästävä pöyhin on myös kompakti ja turvallinen liikenteessä.

KRONE-voimasiirtomekanismi
Krone tarjoaa korkealuokkaisia ja luotettavia pyöröpöyhimiä. Roottoreita pyörittävät suljetut, juoksevalla rasvalla voidellut huoltovapaat vaihdelaatikot takaavat luotettavan toiminnan ja pidemmän käyttöiän. Kokoontaittomekanismin voimansiirrot on toteutettu Kronen kehittämillä OctoLink-nivelillä. Siinä osa nivelen kahdeksasta sormesta ovat aina kosketuksista toisissaan antaen täyden tehon kaikissa asennoissa. OctoLink-järjestelmä tarjoaa jopa yli 180 asteen kääntökulman uloimmille roottoreille, jolloin kuljetuskorkeus jää matalaksi.

KRONE-roottorit
Pöyhimen kahdeksantoista 1,53 metrin halkaisijaltaan olevaa roottoria, joissa kussakin on 6 piikkivartta ovat ihanteellisia laadukkaan rehun tekoon. Reilusti limittyvät piikkivarret levittävät kasvimateriaalin tasaisesti kaikissa olosuhteissa mahdollistaen tasaisemman ja nopeamman rehun kuivumisen. Samalla, kun vankasta putkesta valmistetut piikkivarret yhdessä kestävien 9,5mm paksujen kaksoispiikkien kanssa tarjoavat luotettavuutta ja varmuutta työskentelyyn. Eripituisten Super-C-kaksoispiikin piikkien avulla saadaan aikaan KRONE-kampausvaikutus. Tämä rakenne varmistaa kasvimateriaalin tarkan pöyhimisen useidenkin käyttövuosien jälkeen. Roottorit nostetaan hydraulisesti nostovivuston avulla kuljetusta ja päisteitä varten vakuuttavan korkealle.

Huippuluokan rehua
Kaikkien piikkien korkeutta voi säätää olosuhteita vastaavaksi nopeasti ja helposti koneen keskiosassa olevalla vanttiruuvilla. Lisävarusteena olevalla hydraulisella heitto-ohjaimella voit varmistaa, ettei rehua joudu hukkaan pellon reunojen yli. Rungon kaksoisnivelet ja nostovarsien pitkittäisreiät varmistavat, että kone seuraa maanpinnan muotoja joustavasti ja kuljetusalustasta riippumatta. Näin pöyhintäjälki on erinomainen myös epätasaisilla pelloilla.

Pakko-ohjaus
Pöyhimen ohjautuvassa akselissa on pakko-ohjausjärjestelmä, joka on yhteydessä vetokolmioon. Ohjausvivustoa säätämällä kuljetusakselin raideväli muuttuu automaattisesti traktorin uria tai roottorin pyöriä vastaavaksi. Tämä tapahtuu automaattisesti vaihekytkennän avulla, kun kone muunnetaan kuljetus-, päiste- tai työasentoon. Tämän avulla kone seuraa traktorin uria kuljetus- tai päisteajossa. Työasennossa pyörät taas ohjautuvat käännyttäessä roottorien pyörien mukaan helpottaen pöyhimen vetämistä ja säästäen nurmen pintaa kaarevilla pellon reunoilla.

 • Ensiluokkainen työjälki
 • Huoltovapaat, juoksevalla rasvalla voidellut vaihdelaatikot
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Kestävät Super-C-piikit tarjoaa ihanteellisen rehun käsittelyn KRONE-kampausvaikutuksen avulla
 • Automaattinen kokoontaitto
 • Vankkarakenteinen ja turvallinen liikenteessä
 • Akselin pakko-ohjausjärjestelmä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone KWT 2000 hinattava pöyhin
  Työleveys, (m)19,6
  Korkeus taitettuna, (m)2,77 (varastointi korkeus)
  Kuljetusleveys, (m)2,98
  Paino, (kg)4860
  Tehontarve, (kW)80/110
  Teho pinta-alana, (ha/h)18-20
  Roottorien määrä, (kpl)18
  Piikkivarsia / roottori (kpl)6
  Heittokulma13-19
  Roottorin halkaisija, (m)1,53
  Videot ja esitteet