Krone Swadro 460 karhotin
Tuotekoodi: BKS460

Krone Swadro 460 karhotin

Tuotekoodi: BKS460

Tuotekuvaus

Krone Swadro 460 karhotin
Kronen uuden sukupolven yksi roottorinen kolminostolaitteeseen kytkettävä karhotin, joka loistaa ketteryydellään ja luotettavuudellaan. 4,6 metrin työkeveydellä yhdistät näppärästi kolme karhoa yhteen.

Kronen yksiroottoriset nostolaitekarhottimet kytketään traktorin perään ainutlaatuisella Kronen patentoimalla kytkentäjärjestelmällä. Koneen kytkeminen perään on helppoa ja nopeaa, koska kaikki toimenpiteet tehdään koneen vasemmalta puolen. Kytkentäjärjestelmän joustava kytkentä päärunkoon sekä tasapainotusvarsi kohdistaa aina karhottimen automaattisesti traktorin keskelle.

Suuri suorituskyky - pieni tehontarve
Verrattuna muihin pyörökarhottimiin Swadro erottuu joukosta pienellä tehontarpeella ja loistavalla polttoainetaloudellaan. Swadro vaihdelaatikko on tehokas, mutta säästäväinen, kun kyse tulee tarvittavaan tehon määrään traktorilta. Suuren välityssuhteen ansiosta Swadrolle riittää alhainen ulosoton nopeus, joka pienentää koneen kulumista. Roottoreita pyörittävät suljetut, juoksevalla rasvalla voidellut, huoltovapaat vaihdelaatikot takaavat luotettavan toiminnan ja pidemmän käyttöiän kaikissa olosuhteissa.

Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ja kolmen vuoden takuulla varustetut DuraMax-ohjainradat on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa. Piikkivarsien toisessa päässä rehua nostavat Lift-piikit mahdollistavat toiminnan runsaammalla maavaralla kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

 • Pieni tehontarve
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Kahdesta kohtaa taivutetut Lift-piikit mahdollistaa laadukkaan rehun ja pienemmät korjuutappiot
 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • DuraMax-ohjainradat, suuret ohjainrullat sekä erikoisvahvat piikkivarret kestävät raskaimmatkin kuormat ja rasitukset
 • Loistava ketteryys pellolla

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisätietoja!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro 460 karhotin
  Työleveys, (m)4,6
  Kuljetusleveys, (m)2,55
  Työsaavutus, (ha/h)5,5 - 6
  Koneen paino, (kg)680
  Tehontarve, (kW/hv)37/50
  Roottorin halkaisija, (m)3,6
  Roottorit1
  Karhon leveys, (m)0,8 - 1,8
  Videot ja esitteet