Krone Swadro TC 1000 Plus keskikarhotin
Tuotekoodi: BKSTC1000PLUS

Krone Swadro TC 1000 Plus keskikarhotin

Tuotekoodi: BKSTC1000PLUS

Tuotekuvaus

Krone Swadro TC 1000 Plus keskikarhotin
Kronen kaksiroottorinen keskikarhotin 10 metrin työleveydellään tuo tehokkuutta ja laatua rehuntekoon. Työleveyden säätö käy helposti hytistä käsin hydrauliikan avulla. Kaksiroottorisella keskikarhottimella rehua siirretään kummallakin puolella vain yhden roottorinleveyden verran, jolloin rehun laatu pysyy erinomaisena kaikissa olosuhteissa.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa. DuraMax-ohjainradalla on kolmen vuoden takuu.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Swadro TC 1000 mallissa molempien roottorien yksittäinen nostaminen on mahdollista tarvittaessa. Tämä tuo paljon etuja esimerkiksi pellon reunoja tai päisteitä karhottaessa.

Swadro TC Plus
Swadro Plus malleissa sinulla on käytössä roottorien sähköinen korkeussäätö mekaanisen sijaan. Voit säätää yksittäisen tai molempien roottorien työkorkeutta ohjausyksikön avulla ohjaamosta käsin. Sama ohjainyksikkö kertoo tarkasti myös käytössä olevan työkorkeuden. Sähköinen ohjauskeskus helpottaa työskentelyä varsinkin vaihtelevissa olosuhteissa, jolloin työkorkeuden jatkuva säätäminen voi olla tarpeellista.

 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Piikkien työkorkeussäädöllä saavutat parhaan työnlaadun
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TC 1000 Plus keskikarhotin
  Työleveys, (m)8,9 - 10,0
  Kuljetusleveys, (m)2,84
  Työsaavutus, (ha/h)9,5 - 10,0
  Koneen paino, (kg)3000
  Tehontarve, (kW/hv)51/70
  Roottorin halkaisija, (m)4,2
  Roottorit2
  Karhon leveys, (m)1,3 - 2,5
  Videot ja esitteet