Krone Swadro TC 1250 keskikarhotin
Tuotekoodi: BKSTC1250

Krone Swadro TC 1250 keskikarhotin

Tuotekoodi: BKSTC1250

Tuotekuvaus

Krone Swadro TC 1250 keskikarhotin
Kronen neliroottorinen keskikarhotin säädettävällä 9,8 - 12,5 metrin työleveydellään tuo tehokkuutta ja laatua rehuntekoon. Työleveyden säätö käy helposti hytistä käsin hydrauliikan avulla vastaten vaihteleviin olosuhteisiin. Karhotin kiinnittyy kaksipistekytkentään kuulalaakeroidulla nivelellä samalla, kun tanko ohjaa alustaa kääntöakseliohjausperiaatteella. Tämä yhdistelmä tekee karhottimesta erittäin hyvin kääntyvän, mistä on hyötyä pienillä ja hankalan muotoisilla aloilla. Mitään ei jää pellolle, koska koneella ulottuu ongelmitta jokaiseen pellonkulmaan. Uusi TC 1250 karhotin yhdistää raskaaseen käyttöön tarkoitetut komponentit, 2-roottoristen yksinkertaisen rakenteen kanssa, jolloin lopputuloksena on ideaali tuote niin suurille tiloille, yhteyskäyttöön kuin urakoitsijoille.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa. DuraMax-ohjainradalla on kolmen vuoden takuu.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset. Voit säätää piikkien korkeuden maasta optimaaliseksi, jolloin lopputuloksesta tulee paras mahdollinen. Säätö tapahtuu mekaanisesti kammen avulla.

Karhottimen toimintojen ohjaus suoritetaan täysin Krone ohjausyksikön avulla. Ohjaat sillä niin karhon leveyttä, eturoottorien rungon teleskooppia ja lisävarusteena olevaa yksittäisen roottorin nostoa. Tämän avulla karhotin tarvitsee vain toimiakseen yhden yksitoimisen ja yhden kaksitoimisen hydrauliikkaliitännän toimiakseen.

 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TC 1250 keskikarhotin
  Työleveys, (m)9,8 - 12,5
  Kuljetusleveys, (m)2,99
  Työsaavutus, (ha/h)10 - 13
  Koneen paino, (kg)4850
  Tehontarve, (kW/hv)59/80
  Roottorin halkaisija, (m)3,3/2,96
  Roottorit4
  Karhon leveys, (m)1,4 - 2,2
  Videot ja esitteet