Krone Swadro TC 640 keskikarhotin
Tuotekoodi: BKSTC640

Krone Swadro TC 640 keskikarhotin

Tuotekoodi: BKSTC640

Tuotekuvaus

Krone Swadro TC 640 kaksiroottorinen keskikarhotin
Kronen pienin kaksiroottorinen keskikarhotin tuottaa tasaisia ja hyvälaatuisia karhoja tehokkaasti pienellä tehontarpeella. Voit säätää työleveyttä mekaanisesti 5,7 - 6,4 metrin välillä halutun karhonleveyden mukaan. Saatavilla on myös työleveyden hydraulinen säätö ohjaamosta käsin.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Parhaimman työn laadun saavuttamiseksi roottorien on karhotettava siististi, tasaisesti ja tarkasti. Piikkien etäisyys maasta voidaan säätää kummassakin roottorissa joko käsin tai lisävarusteena saatavissa olevien sähkökäyttöisten säätömoottorien avulla

 • Roottoria pikemmin hinataan kuin työnnetään, jolloin se seuraa joustavasti maanpinnanmuotoja
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Piikkien työkorkeussäädöllä saavutat parhaan työnlaadun
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TC 640 keskikarhotin
  Työleveys, (m)5,7 - 6,4
  Kuljetusleveys, (m)2,54
  Koneen paino, (kg)1400
  Tehontarve, (kW/hv)22/35
  Roottorin halkaisija, (m)2,7
  Roottorit2
  Karhon leveys, (m)1,0 - 1,7
  Videot ja esitteet