Krone Swadro TS 620 Twin hinattava sivukarhotin
Tuotekoodi: KS620TSW

Krone Swadro TS 620 Twin hinattava sivukarhotin

Tuotekoodi: KS620TSW

Tuotekuvaus

Krone Swadro TS 620 Twin
Hinattava kaksiroottorinen sivukarhotin Swadro TS 620 Twin sopeutuu kulloisiinkin käyttöolosuhteisiin ja perästä tulevan korjuukoneen kapasiteettiin. Edestakaisin ajamalla voit korjata kaksi yksittäiskarhoa yhdeksi isoksi karhoksi, jolloin työleveydeksi korjuukoneelle saadaan yli 12 metriä. Yhdelle karholle ajettaessa työleveyttä voi säätää. Yhdellä ajokerralla voi tuottaa myös kaksi erillistä, pienempää karhoa. Tästä on hyötyä yökarhoja tehtäessä ja kapasiteetiltaan tavallista pienempiä korjuukoneita käytettäessä. Roottoreita siirretään teleskooppimaisesti erilleen, jotta toiselle karholle on tilaa. Samalla myös työleveys nousee 6,2 metristä 6,9 metriin. Myös kuljetusmittojen pienuutta, kytkemisen ja irrottamisen helppoutta sekä muutostöiden tarpeettomuutta konetta kuljetusasentoon pantaessa on kiitelty.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Tasainen aloitus ja lopetus. Hydraulisen vaihekytkennän ansiosta eturoottori menee aina kääntymisasentoon ensiksi päisteessä, sen jälkeen takaroottori. Tarvittavia hydrauliventtiilejä ohjataan mekaanisesti vankalla valitsimella. Etu- ja takaroottorin noston välisen viiveen voi säätää. Korkean rungon ja korkealle nousevien roottorien ansiosta piikit nousevat jopa 50 cm:n korkeuteen, joten myös korkeiden karhojen yli voidaan ajaa ongelmitta.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Parhaimman työn laadun saavuttamiseksi roottorien on karhotettava siististi, tasaisesti ja tarkasti. Piikkien etäisyys maasta voidaan säätää kummassakin roottorissa joko käsin tai lisävarusteena saatavissa olevien sähkökäyttöisten säätömoottorien avulla

 • Helppoa ja selkeä muuttaminen yhden karhon muodostuksesta kahden pienemmän karhon muodostamiseen
 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Piikkien työkorkeussäädöllä saavutat parhaan työnlaadun
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone Swadro TS 620 Twin hinattava sivukarhotin
  Työleveys, (m)1x6,2 tai 2x3,46 = 6,92
  Kuljetusleveys, (m)2,76
  Työsaavutus, (ha/h)6-7
  Koneen paino, (kg)2150
  Tehontarve, (kW/hv)37/50
  Roottorin halkaisija, (m)2,96
  Roottorit2
  Karhon leveys, (m)1,1-1,6

  Videot ja esitteet