Krone Swadro TS 970 Plus sivukarhotin
Tuotekoodi: BKSTS970PLUS

Krone Swadro TS 970 Plus sivukarhotin

Tuotekoodi: BKSTS970PLUS

Tuotekuvaus

Krone Swadro TS 970 Plus sivukarhotin
Kronen kolmiroottorinen Swadro TS 970 on maailman suurin sivukarhotin 9,7 metrin työleveydellään. Voit yhdistää lähes 20 metriä kaksoiskarhoksi suuren kapasiteetin omaaville korjuukoneille. Jopa 10 ha/h työnopeudella lisäät korjuuketjun tehokkuutta samalla kun pyöränohjaus taka-akselissa varmistaa riittävän ketteryyden ahtaissakin paikoissa.

Swadro-roottorin etuja ovat erinomainen haravointijälki hankalissakin kasvustoissa, vakaus, kovaa kulutusta kestävät osat ja huoltovapaus. Jyrkällä ohjainradalla liikkuvat ohjainrullat nostavat ja laskevat piikkivarsia nopeasti ja tarkasti, joten rehu pysyy puhtaana ja karhoista tulee siistejä ja tasamuotoisia. Pitkäikäinen ohjainrata on valmistettu lujasta bainiittikarkaistusta pallografiittivaluraudasta, jonka kulutuksenkestävyys on erittäin suuri, eikä ohjainrata tarvitse minkäänlaista huoltoa.

Nivelöidysti ripustetut roottorit seuraavat maanpinnan muotoja erinomaisesti joka suunnassa. Samalla kun keskiripustus takaa saman pintapaineen roottorin koko leveydelle. Roottorin lasku ja nosto tapahtuu kuin lentokoneella KRONE Jet Effect -ratkaisun avulla. Roottoria laskettaessa alustan takapyörät koskettavat ensin maata, sitten etupyörät – ylös nostaessa päinvastoin. Tämä estää kasvualusta rikkoutumisen päisteissä ja varmistaa, että rehu pysyy puhtaana.

Rehua nostavat Lift-piikit mahdollistaa toiminnan runsaammalla maavaralle kuin tavanomaiset piikit. Tämä vähentää merkittävästi rehun likaantumista ja piikkien kulumista samalla kun korjuutappiot pysyvät pieninä. Lift-piikkien tunnuspiirre on kahdessa eri kohtaa olevat taivutukset.

Swadro Plus
Swadro Plus malleissa sinulla on käytössä roottorien sähköinen korkeussäätö mekaanisen sijaan. Voit säätää yksittäisen tai kaikkien roottorien työkorkeutta ohjausyksikön avulla ohjaamosta käsin. Sama ohjainyksikkö kertoo tarkasti myös käytössä olevan työkorkeuden. Sähköinen ohjauskeskus helpottaa työskentelyä varsinkin vaihtelevissa olosuhteissa, jolloin työkorkeuden jatkuva säätäminen voi olla tarpeellista.

 • Rehu pysyy puhtaana noston ja laskun yhteydessä KRONE Jet Effect -ratkaisun ansiosta
 • Halkaisijaltaan suuret paksuseinäiset piikkivarret takaavat luotettavan toiminnan
 • Piikkivarsien nopea ja helppo vaihto tarvittaessa
 • Lift-piikit: pienemmät korjuutappiot, puhtaampi rehu ja korkeampi työnopeus
 • Piikkien työkorkeussäädöllä saavutat parhaan työnlaadun
 • Ketterä pellolla, turvallinen ja nopea liikenteessä

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Swadro TS 970 Plus sivukarhotin
  Työleveys, (m)9,7
  Kuljetusleveys, (m)2,99
  Työsaavutus, (ha/h)9 -10
  Koneen paino, (kg)3300
  Tehontarve, (kW/hv)59/80
  Roottorin halkaisija, (m)1 x 2,96 ja 2 x 3,6
  Roottorit3
  Karhon leveys, (m)1 - 1,8
  Videot ja esitteet