Krone Vendro 680 nostolaitepöyhin
Tuotekoodi: BKV680

Krone Vendro 680 nostolaitepöyhin

Tuotekoodi: BKV680

Tuotekuvaus

Krone Vendro 680 nostolaitepöyhin
Kuusi roottorinen nostolaitepöyhin 6.8 metrin työleveydellä tarjoaa korkeaa suorituskykyä niin heinän kuin raskaampien rehujen teossa. Kronen uudensukupolven Vendro pöyhimet erottuvat uudella muotoilullaan ja innovatiivisilla teknisillä ratkaisuillaan. Ne tarjoavat maksimaallisen käyttäjämukavuuden lisäksi tien loistava laatuiseen rehuun. Pöyhimet on suunniteltu toimimaan täydellisesti kaikissa olosuhteissa. Keskeisiä elementtejä ovat vapaakytkimellä varustettu päävaihdelaatikko sekä huoltovapaat juoksevalla rasvalla voidellut roottorivaihdelaatikot.

Krone OptiTurn -roottorit
Kaarevat 3D-piikit nostavat ja levittävät rehua tehokkaasti samalla kun roottoreiden limitys takaa puhtaan ja tasaisen levityksen koko työleveydelle. Tämän ansiosta lopputuloksena saadaan tasaisesti kuivunut korkealaatuinen rehu. OptiTurn-roottorit lisäävät tuottavuutta niin pellolla kuin navetassa parantuneena tuotoksena.

Pöyhintä vai riittääkö pelkkä kääntäminen? Roottorin kallistusta eli heittokulmaa voi säätää ilman työkaluja, mikä mahdollistaa täydellisen mukautumisen kulloiseenkin kasvilajiin ja satomäärään. Esimerkiksi jyrkkä kulma sopii pöyhintään ja takaa rehun tehokkaan käsittelyn, kun taas kääntämiseen soveltuu paremmin hellävaraisempi loiva kulma.

Roottorien heittosuunnan ohjaus kuuluu vakiovarusteisiin kaikissa Vendro-pöyhimissä. Reunalevityksessä roottorit heittävät rehun kohti keskustaa, jolloin satotappiot pienenevät, kun rehua ei joudu pellon ulkopuolelle. Voit vaihtaa heittosuunnan ohjaamosta käsin vaijerin avulla tai vaihtoehtoisesti lisävarusteena olevalla hydraulisella ohjauksella.

 • Tasainen ja tehokas rehun levitys
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Vapaakytkimellä varustettu päävaihdelaatikko
 • Heittokulman säätö ilman työkaluja varmistaa erinomaisen rehun laadun
 • Roottorien heittosuunnan ohjaus minimoi satotappiot pellon reunoilla

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Vendro 680 nostolaitepöyhin
  Työleveys, (m)6,8
  Korkeus taitettuna, (m)3,47 (varastointi korkeus)
  Kuljetusleveys, (m)2,9
  Paino, (kg)950
  Tehontarve, (kW)44
  Teho pinta-alana, (ha/h)6,7
  Roottorien määrä, (kpl)6
  Piikkivarsia / roottori (kpl)6
  Heittokulma13° - 19°
  Roottorin halkaisija, (m)1,5
  Videot ja esitteet