Krone Vendro 900 nostolaitepöyhin
Tuotekoodi: BKV900

Krone Vendro 900 nostolaitepöyhin

Tuotekoodi: BKV900

Tuotekuvaus

Krone Vendro 900 nostolaitepöyhin
Kahdeksan roottorinen nostolaitepöyhin 9 metrin työleveydellä tarjoaa korkeaa suorituskykyä niin heinän kuin raskaampien rehujen teossa. Pöyhimen maanpinta ystävälliset ominaisuudet tekevät sadosta korkealaatuista rehua pienillä satotappioilla. Kaikkia tärkeimpiä toimintoja ohjataan hydraulisesti ohjaamosta käsin. Kronen uudensukupolven Vendro pöyhimet erottuvat uudella muotoilullaan ja innovatiivisilla teknisillä ratkaisuillaan. Ne tarjoavat maksimaallisen käyttäjämukavuuden lisäksi tien loistava laatuiseen rehuun. Pöyhimet on suunniteltu toimimaan täydellisesti kaikissa olosuhteissa. Keskeisiä elementtejä ovat vapaakytkimellä varustettu päävaihdelaatikko sekä huoltovapaat juoksevalla rasvalla voidellut roottorivaihdelaatikot.

Krone OptiTurn -roottorit
Kaarevat 3D-piikit nostavat ja levittävät rehua tehokkaasti samalla kun roottoreiden limitys takaa puhtaan ja tasaisen levityksen koko työleveydelle. Tämän ansiosta lopputuloksena saadaan tasaisesti kuivunut korkealaatuinen rehu. OptiTurn-roottorit lisäävät tuottavuutta niin pellolla kuin navetassa parantuneena tuotoksena.

Pöyhintä vai riittääkö pelkkä kääntäminen? Roottorin kallistusta eli heittokulmaa voi säätää ilman työkaluja, mikä mahdollistaa täydellisen mukautumisen kulloiseenkin kasvilajiin ja satomäärään. Esimerkiksi jyrkkä kulma sopii pöyhintään ja takaa rehun tehokkaan käsittelyn, kun taas kääntämiseen soveltuu paremmin hellävaraisempi loiva kulma.

Roottorien heittosuunnan ohjaus kuuluu vakiovarusteisiin kaikissa Vendro-pöyhimissä. Reunalevityksessä roottorit heittävät rehun kohti keskustaa, jolloin satotappiot pienenevät, kun rehua ei joudu pellon ulkopuolelle. Voit vaihtaa heittosuunnan ohjaamosta käsin vakiovarusteisiin kuuluvalla hydraulisella ohjauksella.

 • Tasainen ja tehokas rehun levitys
 • OctoLink-nivelet takaa täyden tehon kaikissa asennoissa
 • Vapaakytkimellä varustettu päävaihdelaatikko
 • Heittokulman säätö ilman työkaluja varmistaa erinomaisen rehun laadun
 • Hydraulinen roottorien heittosuunnan ohjaus minimoi satotappiot pellon reunoilla

  Ota yhteyttä lähimpään Hankkijan myymälääsi ja kysy lisää!
 • Tekniset tiedot
  TuoteKrone Vendro 900 nostolaitepöyhin
  Työleveys, (m)9,0
  Korkeus taitettuna, (m)3,46 (varastointi korkeus)
  Kuljetusleveys, (m)2,9
  Paino, (kg)1340
  Tehontarve, (kW)55
  Teho pinta-alana, (ha/h)9,0
  Roottorien määrä, (kpl)8
  Piikkivarsia / roottori (kpl)6
  Heittokulma13° - 19°
  Roottorin halkaisija, (m)1,5
  Videot ja esitteet