Krone GX 520 kuljetusvaunu
Tuotekoodi: KRGX520

Krone GX 520 kuljetusvaunu

Tuotekoodi: KRGX520

Tuotekuvaus

Krone GX 520 kuljetusvaunu on monipuolinen ja yleiskäyttöinen kuljetusvaunu. Sillä onnistuu erilaisten materiaalien kuskaaminen, sillä se on suunniteltu ainutlaatuiseksi konseptiksi kuljettaa kaikentyyppistä maatalouslastia, kuten perunaa, säilörehua tai haketta.

Kuljetusvaunun liikkuva etupäätylevy sekä tukeva lattiahihna muodostavat tehokkaan purkuyksikön, joka sopii hellavaraiseen sadonkäsittelyyn. Nämä muodostavat kiinteän yksikön, joka siirtää materiaalia kevyesti taaksepäin ja purkavat vaunun hellävaraisesti vahingoittamatta kuskattavaa materiaalia. Tämä ainutlaatuinen rakenne purkaa materiaalin erityisen tasaisesti. Kun liikkuva etupäätylevy saavuttaa vaunun takaosan, on kuljetusvaunu täysin tyhjä. Tyhjennysyksikköä käyttää kaksi tehokasta hydraulimoottoria, jotka ovat yhteydessä vaihteistojen kautta lattian alla oleviin ketjuihin. Nämä ketjut vetävät lattiahihnaa sekä etupäätylevyä.

GX stands for ”General”
Säilörehu
KRONE GX vaunun hydraulinen vetoaisa sekä säilörehun lisälaidat tekevät vaunusta täydellisen perävaunun rehunajoon ajosilppurin alle. Vaunulla onnistuu niin nurmisäilörehun, maissin ja kokoviljasäilörehun ajo. Hydraulinen vetoaisa kallistaa vaunua traktoria kohti, joka helpottaa lastausta ajosilppurin perässä kuljettaessa. Vaunu tyhjenee todella nopeasti, jolloin siilolla käytetty aika vähenee ja ajo tehostuu. Näin myös rehun tiivistämiseen jää enemmän aikaa.

Puitavat viljelykasvit
Yleiskäyttöinen GX vaunu kuljettaa kaikkien viljelykasvien siemenet olivatpa ne pieniä tai isoja. Se sopii niin palkokasveille kuin öljykasveille. Vaunun takaportissa oleva viljanpoistoaukko on vakiovaruste, jonka avulla käyttäjä voi purkaa lastin hallitusti.

Juurikasvit
GX on ihanteellinen vaunu erityisesti herkkien viljelykasvien, kuten perunoiden, juurikkaan ja jopa vihannesten ajoon. Vaunun erityinen liikkuvasta etulevystä sekä kuljetusmatosta muodostuva tyhjennysyksikkö on todella hellävarainen ratkaisu materiaalia purkaessa.

Orgaaniset lannoitteet
Krone GX vaunulla onnistuu myös kuljettaa kiinteää lantaa ja kompostia. Voit laskea sivuja alentaaksesi lastauskorkeutta ja parantaaksesi käyttäjän näkyvyyttä.

Irtolasti
Voit ohjata lattiamaton kulkua eteen ja taaksepäin kaukosäätimellä, jolloin erilaisen irtolastin kuten suursäkkien, lavojen tai olkipaalien tehokas lastaaminen koko säiliötilavuudeltaan onnistuu helposti. Lastaat vain kyseisen asian kyytiin ja liikutat mattoa eteenpäin, jolloin seuraavan lasti mahtuu taas kyytiin.

 • Monipuolinen kärry, joka sopii usean eri materiaalin ajoon
 • Hydraulinen vetoaisa
 • Kolmeakselisen tridem-akseliston etuakselin hydraulinen nosto
 • Pakko-ohjaus vakiovarusteena

  Krone GX 520 on suuren kapasiteetin omaava kuljetusvaunu, joka mukautuu joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin 52 kuutiotilavuudellaan sekä 30 tonnin kantavuudellaan. Kysy lisää tästä monipuolisesta kuljetusvaunusta lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältäsi!
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone GX 520 kuljetusvaunu
  Kantavuus, (kg)30 000
  Tilavuus, (m³)52
  Kokonaispituus, (mm)11 800
  Kokonaisleveys, (mm)2900 - 2960
  Kokonaiskorkeus, (mm)3890 - 3950
  Tehontarve, (kW/hv)110/150

  Videot ja esitteet