Krone TX 460 rehukuljetusvaunu
Tuotekoodi: BKTX460

Krone TX 460 rehukuljetusvaunu

Tuotekoodi: BKTX460

Tuotekuvaus

Krone TX 460 -rehunkuljetusvaunu

Krone TX 460 on tehokas ja tilava rehunkuljetusvaunu, joka on suunniteltu palvelemaan karjatiloja ja urakoitsijoita. Vaunu on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät tuottavuutta, turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Tilavuus ja rakenne

Krone TX 460:n tilavuus on 46 kuutiometriä (DIN 11741) ja kokonaispaino 24 tonnia. Vaunu on rakennettu yhtenäisestä teräsrungosta, joka vähentää omamassaa ja lisää kantavuutta. Vaunun pohja on kalteva etuosasta, mikä mahdollistaa suuremman tilavuuden ja paremman vakauden. Vaunun etu- ja takalaidat ovat levenevät, mikä helpottaa täyttöä ja tyhjennystä.

Tyhjennys

Vaunun tyhjennys tapahtuu ulosottokäyttöisellä pohjakuljettimella, joka liikkuu 34 metriä minuutissa. Kuljettimet eivät ole riippuvaisia traktorin hydrauliikasta, mikä nopeuttaa tyhjennystä. Lisäksi etulaita työntyy tyhjennyksen aikana taaksepäin, mikä tehostaa tyhjennystä entisestään. Vaunun takaluukku avautuu ja sulkeutuu kahdella hydraulisylinterillä, ja siinä on automaattinen lukitusjärjestelmä.

Hallinta

Vaunun hallinta on helppoa ja kätevää. Perusmallin vaunua voidaan ohjata pelkästään traktorin hydrauliikan avulla. Lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi elektroninen punnitusjärjestelmä, elektroninen pakko-ohjausjärjestelmä, suojapeitteet ja LED-valot. Nämä toiminnot voidaan hallita myös lisävarusteena saatavalla terminaalilla tai traktorin ISOBUS-terminaalilla.

Krone TX 460 on siis erinomainen valinta rehunkuljetukseen, sillä se on tilava, tehokas, turvallinen ja mukava käyttää. Vaunu on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja täyttämään asiakkaiden tarpeet. Vaunu on saatavilla myös TX 460 D -mallina, jossa on kaksi purkukelaa. Purkukelat levittävät rehun tasaisesti ja nopeasti auman pintaan.

Tekniset tiedot
TuoteKrone TX 460 rehukuljetusvaunu
Kantavuus, (kg)24000
Tilavuus, (m³)46
Kokonaispituus, (mm)10 030
Kokonaisleveys, (mm)2 900 - 2 960
Kokonaiskorkeus, (mm)4000
Tehontarve, (kW/hv)89/120