Automaattinen alennusvaihteisto pienille sesorehuvaunuille voi säästää jopa 30 % polttoainetta

Esittelyssä Shifttronic 2-speed Compact, Shifttronic-perheen uusin jäsen. Shifttronic 2-speed Compact on powershift pienempiin seosrehuvaunuihin, joiden kapasiteetti on 8-24 kuutiometriä*. Kun alennusvaihde on kuormitettu, se vaihtaa automaattisesti ylös tai alas vaunu sisällä olevan painon mukaan. Shifttronic vaihtaa automaattisesti alaspäin lastauksen aikana, kun haluttu paino saavutetaan tai sekoittamisesta tulee liian raskasta. Automaattinen ja oikea-aikainen vaihtaminen suojaa traktorin ja seosrehuvanunun voimansiirtolinjoja ja voi säästää jopa 30 % polttoainetta. Lisäksi Shifttronic 2-speed Compactissa suhteellisen kevyt traktori riittää.

Shifttronic-älypuhelinsovelluksen avulla on helppo määrittää, milloin vaihdetaan jokaiselle annokselle painon perusteella sopiva vaihde. Shifttronic 2-speed Compact vaihtaa ylös- tai alaspäin saavuttaakseen sopivimman sekoitinruuvin nopeuden painoasetuksen mukaan lastattaessa tai tyhjennettäessä ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea. Koska rehusekoittimen ruuvit toimivat aina optimaalisella nopeudella, ne voivat sekoittaa rehukomponentteja huipputeholla.

Shifttronic-periaate on todistettu tekniikka. Suuret syöttösekoittimet, joita käytetään yleensä intensiivisesti ankarissa olosuhteissa, ovat jo vuosien ajan luottaneet Triolietin Shifttronic 2- ja 3-nopeuksisiin Powershift-alennusvaihteistoihin. Lisäksi Shifttronic 2 Speed Compactilla voit nauttia pienemmän rehusekoittimen eduista

*Saatavana lisävarusteena malleihin Solomix ZK and VLH, 800, 1000, 1200, 1400, 1500, 1600, 1800, 2000 and 2400.

Edut:

1. Polttoaineen säästö jopa 30%.

2. Mukavuus: vaihtaa oikealla hetkellä automaattisesti, ilman käyttäjän toimintaan puuttumista.

3. Vaihtaa automaattisesti optimaalisen sekoitinruuvin nopeuden saavuttamiseksi, mikä varmistaa tehokkaan sekoituksen ja suojaa traktorin ja vaunun syöttölinjoja.

4. Ainutlaatuinen, patentoitu kaksinopeuksinen Powershift-alennusvaihteisto: uusi ote todistetusta tekniikasta..

5. Helppo käyttää älypuhelinsovelluksella..