Trioliet Solomix P2, 1800 ZK seosrehuvaunu olkipuhaltimella
Tuotekoodi: TR02020.PAKETTI

Trioliet Solomix P2, 1800 ZK seosrehuvaunu olkipuhaltimella

Tuotekoodi: TR02020.PAKETTI

Tuotekuvaus

Trioliet Solomix P2, 1800 ZK seosrehuvaunu on varustettu olkipuhaltimella ja sivupurkuluukulla.

Trioliet Solomix P2 on tilankäytöltään tehokas seosrehuvaunu, jonka kapasiteetti on 10–32 m3. Triolietin seosrehuvaunut sopivat kaikkiin tilanteisiin niin suurilla kuin pienilläkin tiloilla. Erikoisominaisuuksiensa ja laadukkuutensa ansiosta seosrehuvaunut ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja erittäin helppokäyttöisiä.

Vakiomalli on täydellinen ratkaisu

Kaikissa Solomix 2 -seosrehuvaunuissa on kaksi sekoitusruuvia, joiden kestäviä laakereita ja vakaata jalustaa tukee luja runko. Patentoitu vaakasuuntainen virtausjärjestelmä takaa rehun täydellisen sekoittumisen.

Patentoidut Trioform-ruuviterät

rioform-ruuviterät on asennettu vaaka-asentoon ruuvien lehtiin. Näin varmistetaan tehokas leikkaus ja pieni vastus, mikä säästää polttoainetta. Patentoidut Trioform-ruuviterät ovat itseteroittuvia, ja niiden erikoisrakenne takaa lujuuden ja pitkän käyttöiän.

Huippuunsa kehitetyt sekoitusruuvit ja -säiliö

Sekoitusruuvit ja -säiliö on hiottu teknisesti huippuunsa. Ainutlaatuisissa Twin Stream -ruuveissa on kaksi symmetristä annosteluvartta, jotka purkavat rehun nopeasti ja tasaisesti. Pienetkin rehumäärät sekoittuvat nopeasti ja tarkasti. Sekoitussäiliön seinät ovat tukevat ja erittäin kestävät. Erityinen kulutusrengas varmistaa vakauden ja kulutuskestävyyden sekoitussäiliön pohjalla, missä säiliön seinään kohdistuu kaikkein suurin paine.

Tarkkuus vaatii edistykselliset mittalaitteet

Terve karja vaatii parhaan mahdollisen rehun. Jokaiseen Solomix 2 -seosrehuvaunuun kuuluu olennaisena osana elektroninen Triotronic-punnitusjärjestelmä. Tarkan tuloksen varmistamiseksi kullakin punnitustangolla suoritetaan aina kaksi mittausta, joista lasketaan keskiarvo.

TFM-järjestelmä optimoi ruokinnan

Solomixin punnitusjärjestelmää voidaan laajentaa Triolietin edistyksellisellä TFM Tracker -ruokinnanhallintajärjestelmällä. TFM-järjestelmä mahdollistaa annosten ohjelmoinnin, optimoinnin ja ohjauksen, minkä ansiosta purku onnistuu erittäin tarkasti.

Tekniset tiedot
TuoteTrioliet Solomix P2, 1800 ZK seosrehuvaunu olkipuhaltimella
Tilavuus, (m³)18
Koneen pituus, (m)7,44
Koneen leveys, (m)2,46
Koneen korkeus, (m)2,81
Purkukorkeus, (m)0,93
Koneen paino, (kg)6425
Sallittu enimmäiskuorma, (kg)7000
Ruuviterien määrä, (kpl)8
Tehontarve, (kW/hv)75/102
Videot ja esitteet