Trioliet Triomaster S 200 -rehuleikkuri
Tuotekoodi: TR04620

Trioliet Triomaster S 200 -rehuleikkuri

Tuotekoodi: TR04620

Tuotekuvaus

Trioliet Triomaster S -rehuleikkurin tärkeimmät ominaisuudet:
  • Rehun lastaus nopeasti, ilman hävikkiä
  • Säilyttää rehuseinämän ehjänä ja tiiviinä
  • Säilyttää nurmirehun rakenteen
  • Suuri leikkauspinta-ala, kohtuullinen omapaino
  • Sopii kaikille rehutyypeille ja komponenteille
  • Täydellinen työpari pyöräkuormaajalle tai kurottajalle

    Irrotustapa vaikuttaa rehun laatuun
    Triomaster on ihanteellinen työkalu säilörehun leikkaamiseen. Leikkausliikkeen geometria mahdollistaa sen, että terä on ihanteellisessa asennossa koko leikkauksen ajan, joten rehu leikkaantuu vaivattomasti sitä turhaan liikuttamatta. Jäljelle jäävä rehu pysyy paikoillaan, sillä sitä ei puristeta, täristetä, vedetä tai nosteta niin kuin muissa rehunirrotuslaitteissa. Näin rehuseinämään pääsevän ilman määrä saadaan minimoitua, mikä vähentää rehun lämpenemistä. Lisäksi leikkaussyvyys on vain 45 cm mutta säilörehua leikataan suurelta pinta-alalta, joten rehuseinämä uudistuu nopeammin ja eläinten saama rehu on siten tuoreempaa.

    Säilyttää rehun koostumuksen ja pitää laadun tasaisena
    Laite ei vaikuta leikatun rehun rakenteeseen, vaan säilyttää sen kuidut ehjinä. Lisäksi rehukerroksissa olevat erot tasoittuvat, sillä laite leikkaa huiman 2,37 metrin avautumansa ansiosta useita rehukerroksia samaan kauhalliseen. Tämä leikkurikauha sopii siis täydellisesti jatkuvaan seosrehuruokintaan.

    Monikäyttöinen
    Suljetun kauharakenteen ansiosta laitteella on helppo lastata myös muut komponentit, kuten väkirehut ja kivennäiset. Kaarevalla pohjalevyllä varustettu kauha tyhjenee rehusta vain pienellä eteenpäin kallistamisella, mikä antaa lisää pelivaraa lastauskoneen nostokorkeuteen. Lisävarusteena saatavan vaakajärjestelmän avulla voit mitata tarvittavan rehumäärän jo siilossa. Näin vältytään turhilta kuljetuksilta ja epätarkkuuksilta lastatuissa rehumäärissä. Kauha sulkee rehun kokonaan sisäänsä, joten rehua ei varise maahan matkalla sekoittimelle. Pyöröpaalien sekoittumista voidaan nopeuttaa leikkaamalla ne pituus- tai poikittaissuunnassa.

    Suuri kapasiteetti
    Ihanteellisen sijaintinsa ja muotoilunsa ansiosta leikkuri vaatii vain vähän voimaa, joten voit työskennellä nopeasti maltillisen kokoisilla sylintereillä. Näin laitteen omapaino pysyy alhaisena ja lastauskapasiteetti paranee.

    Luotettava
    Karkaistusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä takaa pitkän käyttöiän, ja leikkausliikkeen sähköinen valvontajärjestelmä suojaa laitetta ylikuormitukselta ja odottamattomilta tilanteilta. Triomaster-leikkurilla työt sujuvat niin kuin pitääkin!

  • Tekniset tiedot
    TuoteTrioliet Triomaster S 200 -rehuleikkuri
    Tilavuus, m³2,2
    Kokonaispituus, m1,67
    Kokonaisleveys, m2,23
    Kokonaiskorkeus, m1,89
    Maksimikuorma, kg1 200
    Kuormaajan minimipaino, kg7 000
    Maksimiyhteispaino, kg3 000
    Paino, kg1 420