Stark BG 3050-höyläterä
Tuotekoodi: STARK51480

Stark BG 3050-höyläterä

Tuotekoodi: STARK51480

Tuotekuvaus

Stark BG 3050-höyläterä takalana

STARK BG höyläterä on suunniteltu kiinteistönhoidon ammattilaisten vaativiin tarpeisiin. Se on erittäin järeä, traktorin taakse kiinnitettävä työlaite, joka on erityisen tehokas polanteen poistossa ja sorateiden tasauksessa – tehtävissä, joihin tavallinen takalana ei pysty.

STARK BG höyläterässä on hydraulinen POWER PRESS -painatusmekanismi, joka mahdollistaa terän portaattoman painatuksen tienpintaa vasten. Tämä varmistaa, että jää tai sorapinta irtoaa juuri halutusta syvyydestä.

Lisävarusteet parantavat suorituskykyä. Lisäämällä tappiterät höyläterään, voidaan parantaa jään irrotuskykyä. Kesäisin höyläterää käytetään reikäsarjojen poistoon ja sorateiden tasaukseen. Ajoa voidaan vakauttaa joko mekaanisesti tai hydraulisesti säädettävällä tukipyöräparilla, joka on saatavilla lisävarusteena. Malli on saatavana CLAASin vihreällä maalauksella.

Paketti sisältää:
 • Painatusjärjestelmä BG Claas
 • Mekaaniset tukipyörät
 • Tasa/hammasteräsarja

  Höyläterä on turvallinen ja edullinen vaihtoehto perinteisille alusterille. Lisäksi se on nopeasti ja helposti kytkettävissä traktorin 3-piste kiinnikkeeseen.
 • Tekniset tiedot
  TuoteStark BG 3050-höyläterä
  Työleveys (mm)3050
  Videot ja esitteet