Agrolux AX-siiven osat

Agrolux AX-siipi tarjoaa tehokasta kyntöä monipuolisissa olosuhteissa

Agrolux AX-siipi on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä tavallisimmissa olosuhteissa. Sen teräväreunainen vaonjättö mahdollistaa tehokkaan kyntämisen 12-28 cm kyntösyvyyksillä. AX-siipi vaatii vain vähäisen vetovoiman, ja se toimii tehokkaasti yhdessä kuorinten kanssa.

Mitkä ovat AX-siipien tärkeimmät ominaisuudet?

Vaon teräväreunaisuus: AX-siipi jättää tarkan ja teräväreunaisen vaon maahan, mikä parantaa kyntöjälkeä. Tehokas kyntösyvyys: soveltuu erinomaisesti 12-28 cm kyntösyvyyksille, joten se tarjoaa monipuolisuutta eri maastoissa. Vähäinen vetovoima: AX-siipi vaatii vähän vetovoimaa, mikä säästää polttoainetta ja lisää tehokkuutta. Yhteensopivuus kuorinten kanssa: toimii saumattomasti yhdessä kuorinten kanssa, mikä tehostaa maanmuokkausta.

Agrolux-siipien monipuolisuus

Agrolux-siipiä on saatavilla useissa eri malleissa, jotka tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja soveltuvat eri tarpeisiin. Kaikkien siipien yhteinen piirre on tehokas maan kääntäminen, jossa viilut jäävät tiiviisti toisiaan vasten. Vaon leveys on riittävä myös leveille renkaille, mikä parantaa traktorin vakautta kyntötyössä.

Minkäliaset ovat Agrolux-auran kärjet?

Auran kärjet ovat erityisen pitkät ja suunniteltu tasaiseen kulumiseen, säilyttäen terävyytensä koko käyttöajan. Kyseinen muotoilu mahdollistaa hyvän maahakuisuuden, ja kärjet rikkovat tehokkaasti kyntöanturaa. Lisäksi pitkässä kärjessä on runsaasti kulumisvaraa, mikä pidentää kärkien käyttöikää.