Säädettävä ratsastuskypärä Pardus musta Back on Track
Tuotekoodi: BOT49420002

Säädettävä ratsastuskypärä Pardus musta Back on Track

Tuotekoodi: BOT49420002

Tuotekuvaus

EQ3 Pardus on Back On Track EQ3 -kypärä, jossa on uusi tyylikäs muotoilu. Uusin EQ3 Pardus -ratsastuskypärä on säädettävä malli, jossa on sileä pinta.

Parduksessa on hyvä ilmanvaihto kypärän etu- ja takaosan ilmareikien ansiosta. Kypärän vuori on irrotettava ja valmistettu Coolmaxista, joka kuljettaa pois kosteutta. Vuori voidaan pestä helposti haalealla vedellä.

Pardus on varustettu samalla MIPS-teknologialla kuin EQ3 Lynx, joka voitti Folksamin turvallisin kypärä testin 2018.

VG1-ratsastuskypärä MIPS-järjestelmällä imitoi ihmisen pään omaa turvajärjestelmää. Kun päähän kohdistuu vino isku, aivot voivat liikkua aivo-selkäydinnesteessä, joka vaimentaa aivoihin kohdistuvia voimia. Kypärä perustuu MIPS-teknologiaan, pienikitkaiseen integroituun kerrokseen, joka voi tietyissä tapauksissa absorboida osan energiasta, joka voisi muuten aiheuttaa aivovaurion. MIPS-teknologia on keltainen liikkuva kuori, jonka näet kaikissa Back on Track -kypärissä.

Kypärä sopii hieman paremmin soikeampaan päähän. Miettiessäsi kokoa kannattaa valita yhtä kokoa isompi kypärä kuin normaalisti.

Koot:
S 50-53 cm
M 54-58 cm
L 59-61 cm

Ratsastuskypärä on suunniteltu ja hyväksytty kaikkeen ratsastukseen CE VG1 01.040 2014-12 ja EN1384.2017 -turvallisuusstandardien mukaisesti.