TORION 956 SINUS
Tuotekoodi: CLTO956S

TORION 956 SINUS

Tuotekoodi: CLTO956S

Tuotekuvaus

CLAAS TORION SINUS 965 pyöräkuormaaja

Materiaalien käsittelyllä on keskeinen merkitys kaikilla maatiloilla. Claas Torion Sinus on runko-ohjattava pyöräkuormain, johon on lisätty kääntyvät takapyörät. Kääntyvien takapyörien lisääminen runko-ohjaukseen pienentää kääntösädettä koneessa vielä jopa 10 % verrattuna perinteiseen runko-ohjauksella varustettuun koneeseen.

CLAAS TORION SINUKS -etuja:

Runko-ohjattu kone kääntyvillä takapyörillä 10 % pienempi kääntösäde kuin tavallisessa runko-ohjatussa koneessa Suurempi kaatokuorma, enemmän ajomukavuutta Hydrostaattinen voimansiirto 40 km/h enimmäisnopeus 3,70 m kuormauskorkeus

Riittävästi tilaa tuottoisaan työhön.
Tilava ohjaamo uudella, ergonomisella muotoilulla tarjoaa juuri sitä mukavuutta, jota tarvitsen pitkää työpäivää varten. Jopa ohjaamoon nousu on miellyttävä. Ovi avautuu 180 astetta ja mahdollistaa näin turvallisen nousun ohjaamoon.

Pehmeästi ja tarkasti liikkeellä.
TORION SINUS'issa on hydrostaattinen ajovoimansiirto kahdella nopeusalueella, jotka helposti voidaan sovittaa käytön mukaan. Nopeusalue valitaan kytkimellä ja ajonopeus säädetään portaattomasti ja tarkasti ajohallintapolkimella.

Nopea ja mukava käytössä.
Käyttäjäystävällisten TORION SINUS mallien avulla CLAAS laajentaa tuoteohjelmistoaan yhdellä raskaalla ja kahdella keskiraskaalla pyöräkuormaajalla 40 km/h enimmäisajonopeudella. Pidetyt 40 km/h koneet on näin saatavissa myös 4- ja 5-tonnisten luokassa. TORION 956 SINUS on varustettu näyttävällä 7 -tuumaisella värinäytöllä, joka pitää kuljettajan ajantasalla koskien kaikkia tärkeitä käyttötietoja, peruutuskamera on integroituna näyttöön.

Vahvat moottorit.
TORION Sinuksen mallisarja on tarkoitettu tilan monipuolisiin töihin siirtämään raskaita kuormia pienissä tiloissa. Jotta kaikki työt voidaan tehdä ilman ongelmia, on TORION 956 -mallissa tehokas DPS 4-sylinterinen moottori 76 kW (106 hv) teholla.

Lue lisää vahvoista CLAAS TORION SINUS runko-ohjattavista pyöräkuormaimista alla olevasta esitteestä ja kysy lisätietoa CLAAS koneista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.

Tekniset tiedot

TuoteTORION 956 SINUS
Paino, (kg)9070
Moottorin teho, (hv/kW)106/76
Moottorin tyyppi4-sylinterinen DPS-moottori, Stage IV (Tier 4f)
AjovoimansiirtoHydrostaattinen (2-nopeusaluetta)
Polttoainesäiliö, (l)115
Ureasäiliö, (l)18
Hydrauliikkaöljy, (l)115
Kauhakuorma max., (kg)4500

Liittyvät tuotteet