Huippu-Houkutus irto

Tuotekoodi: 2186

Rekisteröityneet tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteen myös verkkokaupasta.

Objekt beskrivning

Huippu-Houkutus: Ett effektivt lockfoder för dina mjölkkor! Huippu-Houkutus är ett innovativt foder som förutom hög mjölkmängd också stöder utmärkta halter.

Varför välja Huippu-Houkutus?

1. EFFEKTIVT ROBOTFODER

  • Mångsidiga energikällor, optimal stärkelse- och proteinhalt: Kombinationen stöder en hög mjölkproduktion och goda halter hos toppkorna
  • Innehåller majs som friger energi jämnt mellan utfodringarna och främjar en effektiv vånfunktion
  • Innehåller de aktiva ämnena Progres och Progut, som stöder tarmhälsan, upptagningen av näringsämnen, hälsan och en hög mjölkproduktion
    • Progres® är ett inhemskt talloljepreparat, som innehåller resinsyror som i undersökningar visat sig stöda djurs tarmhälsa och förbättra upptagningen av näringsämnen, tillväxten och foderutnyttjandet. Mjölkproduktionen efter kalvningen har ökat. Också förekomsten av juverinflammationer och sjukdagarna har konstaterats minska.
    • Progut® är ett synnerligen effektivt preparat som framställs med en patenterad hydrolysbehandling. I undersökningar har Progut höjt mjölkproduktionen med medeltal 1,5 l/ko/dag. Proguts effekt bibehålls konstaterat genom hela mjölkningsperioden. Progut har i undersökningar också sänkt mjölkens cellhalt, och härigenom eventuellt också förbättrat vuxna kors förmåga att försvara sig mot sjukdomsalstrare.

2. FUNGERAR UTMÄRKT I FODERAUTOMATER

  • Huippu-Houkutus är ett hållbart pellet som passar perfekt i mjölkningsroboten och utfodringsautomaten
  • Produkten innehåller välsmakande och lättsmälta foderämnen. Viktigt är att Huippu-Houkutus inte innehåller mineraler, så dess smaklighet är av toppklass.

Houkutus -robotfoderserien har planerats för gårdar med robotmjölkning, där djuren delvis utfodras med blandfoder. Houkutus-fodrens viktigaste egenskaper är att de är läckra, har utmärkt pelletkvalitet och komprimerat näringsinnehåll för högproducerande kors behov.

Ta kontakt med oss nu och låt dina kor njuta av lockfodret Huippu-Houkutus!

Egenskaper
ProduktHuippu-Houkutus irto
Formrae
AnvändningsmålTehokas houkutusväkirehu lypsyrobotille korkean tuotoksen karjoihin
Innehållamm. maissi, kova rasva, sooda, propyleeniglykoli, Progres®, Progut®
KonceptProgut, Progres, Pitoisuudet, Hidas tärkkelys
Omsättbar energi, MJ/kg ts13,5
Råprotein, % ts20,8
Tutustu Progres® ja Progut® -innovaatioiden tutkittuihin hyötyihin