Progut – ingen foderjäst som helst

Optimerad jäst

  • Progut innehåller bryggerijäst, som är syra-hydroliserad med en patenterad metod.
    Hydrolysen frigör jästens bioaktiva komponenter på ett optimalt sätt, då får man
    bästa möjliga nyttan till utvecklingen av djurens näring och immunsystem.

  • Den stöder djurens naturliga immunsystem och hjälper att upprätthålla bra tarmhälsa.

  • Den hjälper således att förbättra djurens livskraft, anpassning till ändringar och produktiviteten

  • I tillverkningen av Progut används unik, patenterad hydrolys

  • Frigör molekylstrukturerna i jästcellväggen

  • Bevarar aktiviteten hos jästens bioaktiva komponenter

  • Bryter ner jästcellväggens mannoproteiner till lösliga poly- och oligosackarider

  • Hydrolysen okar mängden av lösliga socker

  • Sockerstrukturerna i Progut är av rätt storlek för att binda patogenbakterier så effektivt som möjligt

  • När sockerstrukturens molekylstrolek minskar, ökar deras vattenlöslighet

  • Patenterade hydrolysen producerar en lämplig proportion av vattenlösliga och inte vattenlösliga sockerstrukturer

  • Tack vare tillverkningsmetoden innehåller Progut lösliga poly- och oligosackarider över 5 gånger mera än inaktiverade bryggerijästen och 10 gånger mera än levande jästen.

    Jästcell.
    Proguts effekt baserar sig på optimerad molekylstorlek och maximerad bindningsförmåga av patogener.

    Proguts nyttor:

    Proguts nyttor.

  • Hydrolysen frigör jästcellens komponenter och gör dom lättare användbara för djur och ökar deras effekt

  • Jästcellens alla komponenter bevaras i slutprodukten, ingenting tas bort

  • När sjukdomstrycken ökar, hjälper Progut att stöda djurens eget immunförsvar

  • Progut stimulerar djurens immunförsvar, hindrar bindningen av patogener i tarmväggen, gynnar nyttiga tarmmikrober och stöder således djurens hälsa