Prohay 20 kg säilöheinäpaali
Tuotekoodi: PROHAY

Prohay 20 kg säilöheinäpaali

Tuotekoodi: PROHAY

Tuotekuvaus

HEIKON SAATAVUUDEN VUOKSI TOISTAISEKSI MAKSIMITILAUSMÄÄRÄ KAKSI LAVAA PER ASIAKAS!

ProHay-säilöheinä on kotimainen, erittäin sulava säilöheinä, joka sopii niin harraste- kuin urheiluhevosille!

Timotei-pohjainen ProHay pakataan ilmatiiviisti 20 kg pussiin, joka säilyttää hyvin säilöheinän ravintoaineet. Pieni pakkauskoko on helppo liikutella ja ottaa mukaan esimerkiksi kilpailuihin. ProHay ei sisällä säilöntäaineita, säilöntä perustuu ilmatiiviiseen pakkaukseen.

Jokainen ProHay-säilöheinäpussi on laatutarkastettu, Prohay korsirehu on laadukasta ja virheetöntä. Heinä säilyy 10 kk pakkauspäivästä lukien. ProHay- säilöheinä on täysin pölytöntä. Pakkausvaiheessa heinän laatu tarkastetaan, samalla varmistetaan jokaisen pussin laadukas sisältö.

Heinä on viljelty viljavilla hyvillä pelloilla nimenomaan hevosten tarpeita ajatellen. Se on ravintoarvoltaan hevosille ja poneille sopivaa. Kaikista ProHay-säilöheinistä on tehty rehuanalyysi. Eräkohtaisen analyysin ja pakkauspäivämäärän saa toimituksen yhteydessä. ProHay- säilöheinäpakkaukset voidaan varastoida ulkona.

ProHay-säilöheinä toimitetaan toimitusmyyntinä lavoittain. Pienin toimitettava erä on yksi lava. Yksi lava sisältää 40 kpl 20 kg:n säilöheinäpussia (yht. 800kg).

Lavan koko 132 x 103 x 208
Toimitus perälauta-autolla ja pumppukärryllä. Purku auton välittömään läheisyyteen

Kun ostat lavoittain Prohay-paaleja, säilytä paalit lavalla muovitettuna säilyvyyden varmistamiseksi!

Myymälöissämme voi olla myös eri analyysin alaisia heinäeriä, joten tarkistathan myymäläkohtaisen analyysin ennen ostopäätöstä.

Tuotepakkaus:

mitat: 73,0 cm (l) x 42,0 cm (k) x 25,0 cm (p)

paino: 20,00 kg