Kuivikkeet

Hankkijalta saat hevosellesi parhaat kuivikkeet ja pidät karsinan kuivana ja mukavana. Tutustu laajaan kuivikevalikoimaamme ja tilaa omasi nyt!

Nainen siivoaa talikolla tallia

Kuiviketta on saatavilla monessa eri muodossa, esimerkiksi pellettinä, kutterina, turpeena ja hamppukuivikkeena. Kuivikkeet pitävät hevosen karsinan mukavan kuivana. Virtsat ja ulosteet tulee siivota hevosen karsinasta päivittäin. Hevosen hyvinvointi ja karsinan hygienia ovat tärkeitä asioita jokaiselle hevosen omistajalle. Hyvä kuivike on avainasemassa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Se tarjoaa hevoselle mukavan ja kuivan alustan levätä ja liikkua.

 

Mihin eri käyttötarkoituksiin kuiviketta voi käyttää?

Kuivikkeita voi käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin hevostallissa. Ne tarjoavat pehmeän alustan, joka vaimentaa iskuja ja tukee hevosen jalkoja. Kuivike imee myös kosteutta, pitäen karsinan kuivana ja estäen bakteerien kasvun.

Miksi ostaisin hevoseni kuivikkeet Hankkijalta?

Hankkijalta saat laadukkaita kuivikkeita, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit. Valikoimastamme löydät olkipelletit ja kuiviketurpeen, jotka sopivat erinomaisesti hevosten tarpeisiin. Lisäksi voit luottaa ammattitaitoiseen palveluumme ja nopeaan toimitukseemme.

Kuinka usein kuivikkeita tulee käyttää?

Kuivikkeiden käyttötiheys riippuu hevosen tarpeista ja tallin olosuhteista. Karsinaan lisätään kuiviketta aina tarpeen mukaan. On tärkeää pitää karsina riittävän kuivana ja siistinä, jotta hevosen hyvinvointi ja terveys säilyvät.
Hankkija tarjoaa laajan valikoiman puupohjaisia kuivikkeita ja turvepohjaisia kuivikkeita, jotka ovat hevosystävällisiä ja ympäristöystävällisiä. Täytä hevosen tarpeet ja tilaa kuivikkeet nyt Hankkijalta. Varustamalla tallisi laadukkailla kuivikkeilla, varmistat hevosesi mukavuuden ja hygienian tason.

Videot
Julkaisut