Hevosrehut

Racing-rehut ovat täydellinen hevosrehusarja hevosten ruokintaan varsasta kilpa- tai harrastehevoseksi. Alan parhaat asiantuntijat ovat kehittäneet Racingin hevosen rehut täydentämään suomalaisia perusrehuja niin, että niiden monipuolinen ravintosisältö vastaa täsmällisesti erilaisten hevosten tarpeisiin. Racing-rehuilla saat hevosesi voimaan hyvin!

Tamma ja varsa laitumella

Hevoset ovat yksilöitä, jotka tarvitsevat sopivan ruokavalion. Hankkijalta kaikenikäisille hevosille sopivat hevosrehut ja lisäravinteet. Tutustu valikoimaan!

 

Oikeanlaiset hevosen rehut hyvän ruokavalion perustana

Hevosen hyvinvointi ja terveys alkavat oikeanlaisesta ruokavaliosta. Racing-rehut tarjoavat täydellisen hevosrehusarjan kaikenikäisille hevosille, olivatpa ne sitten kilpa- tai harrastehevosia. Racingin hevosen rehut ovat kehittäneet alansa parhaat asiantuntijat, jotta hevosen ravitsemustarpeet täyttyvät optimaalisesti.

Miten hevosrehut eroavat toisistaan?

Hankkija tarjoaa laajan valikoiman hevosrehuja, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Tutustu hankkijan tuotemerkkeihin ja niiden pääeroavaisuuksiin:

 • Racing Senior: Tämä erityisesti vanhemmille hevosille suunniteltu rehu sisältää tarvittavat ravintoaineet, jotka auttavat ylläpitämään hyvää terveyttä ja elinvoimaa iän karttuessa.
 • Racing Protein: Kilpa- ja urheiluhevosille suunnattu rehu, joka sisältää korkealaatuisia proteiineja, edistäen lihasten palautumista ja kehittymistä.
 • Racing Junior Pro: Nuorille kasvaville hevosille tarkoitettu rehu, joka sisältää tarvittavat ravintoaineet kasvun tukemiseksi ja luuston kehittymiseksi.

 • Kauraton rehu hevoselle:

  Nämä rehut sopivat hevosille, jotka tarvitsevat viljatonta ruokavaliota esimerkiksi allergioiden tai insuliiniresistenssin vuoksi.

 • Kauraton rehu hevoselle: Kaurattomat rehut ovat hyvä vaihtoehto hevosille, jotka eivät siedä kauraa tai tarvitse vähemmän tärkkelystä sisältävää ruokavaliota.
 • Viljaton rehu hevoselle: Viljattomat rehut sopivat hevosille, joilla on erityisiä ravitsemuksellisia tarpeita tai jotka tarvitsevat ruokavaliota, jossa viljat ovat vähäisessä määrin tai niitä ei ole lainkaan.

 • Miksi ostaisin Hankkijalta hevoseni rehut?

  Hankkija on tunnettu laadukkaista hevosrehuistaan ja pitkäaikaisesta asiantuntemuksestaan hevosten ruokinnassa. Valikoimamme on laaja ja kattaa erilaiset tarpeet ja vaatimukset. Hankkijalta saat aina luotettavat ja testatut tuotteet, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Lisäksi meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa hevosen ruokintaan liittyvissä kysymyksissä.

  Mikä rehu hevoselle?

  Hevosen ruokinnassa on tärkeää ottaa huomioon hevosen tarpeet, ikä ja käyttötarkoitus. Onko hevonen kilpahevonen, harrastehevonen vai nuori kasvava varsa? Tarvitseeko hevonen lisäravinteita tai erityisruokavaliota? Keskustele ammattilaisen kanssa hevosen ruokinnasta ja valitse sitten sopiva rehu hevosellesi.

  Tarvitseeko hevonen väkirehua?

  Väkirehut ovat tärkeä osa hevosen ruokavaliota, erityisesti silloin kun hevonen tarvitsee lisäenergiaa. Kilpahevoset ja kovassa treenissä olevat hevoset tarvitsevat usein väkirehua täydentämään heinää tai laidunruokintaa. Muista kuitenkin annostella väkirehu oikein ja seurata hevosen kuntoa säännöllisesti. Hevosten ruokinnan täydentäminen onnistuu siihen tarkoitetuilla tuotteilla monipuolisesti.

  Miten lihottaa hevosta?

  Jos hevonen on alipainoinen tai tarvitsee lisää lihasmassaa, on tärkeää lisätä rehun määrää ja koostumusta asianmukaisesti. Valitse rehu, joka sisältää riittävästi energiaa, proteiinia ja rasvaa. Rauhallinen ruokintatahti ja säännölliset ruokinta-ajat ovat myös tärkeitä, jotta hevonen voi hyvin ja saa tarvittavat ravintoaineet. Hevosten makupalat eivät ole oikea tapa painonhallintaan, vaan mitä mainion tapa hemmotella hevostasi herkullisilla palkkioilla.

  Voiko hevonen syödä liikaa suolaa?

  Liian vähäinen ja liiallinen suolan saanti voivat molemmat aiheuttaa ongelmia hevoselle. Hevosen suolansaannin tulisi olla tasapainossa. Huolehdi siis siitä, että tarjoat hevosellesi sopivan määrän suolaa, mutta vältä ylittämästä suositeltuja annosteluohjeita Erilaiset kivennäiset ja nuolukivet täydentävät hevosesi ruokavalion tarvittavilla hivenaineilla ja suolalla. Hankkijalta saat kaikenikäisille hevosille sopivat hevosrehut ja lisäravinteet sekä ämpärit, tarvikkeet ja ruokintakaukalot. Huolellisesti valitut ja laadukkaat tuotteemme tarjoavat täsmällisesti erilaisten hevosten tarpeisiin sopivaa ravintoa.

  Videot
  Julkaisut