Racing Mineral P Hayplus 20 kg
Tuotekoodi: SF4594 EAN: 6417679045944
Avainlippu logo

Racing Mineral P Hayplus 20 kg

Tuotekoodi: SF4594 EAN: 6417679045944

Tuotekuvaus

Racing Mineral P HayPlus on maittava fosforipitoinen rakeistettu hevosten kivennäisrehu, joka tasapainottaa kivennäisten, hivenaineiden ja vitamiinien saannin korsirehupainotteisessa ruokinnassa. Rehun kalsium-fosfori-suhde on 1,5:1. Racing Mineral P HayPlus soveltuu erinomaisesti täydentämään kivennäisten saantia, kun täysrehun käyttömäärä on suosituksia pienempi. Racing Mineral P HayPlus sopii myös hyvin ruokintaan, jossa käytetään korsirehun lisäksi lähinnä melassileikettä, viherjauho- tai sinimailaspellettiä. Mikäli ruokintalaskelmien pohjalta ruokintaan tarvitaan lisää fosforia on Mineral P HayPlus hyvä vaihtoehto kivennäiseksi.

Racing Mineral P HayPlus on rakeistettu ja maittava, joten annostelu on helppoa. Mineral P HayPlus ei sisällä ollenkaan viljoja, sinimailasta, soijaa eikä hiivaa, joten se soveltuu hyvin myös monille herkille hevosille. Rehu ei sisällä ollenkaan tärkkelystä ja sokeripitoisuus on maltillinen (11,5 %).

Hevosrehu Racing Mineral P HayPlus täydentää hevosen kivennäis-ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Racing Mineral P HayPlus sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli hyvin imeytyvässä muodossa. Rehussa käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni, selenometioniini, imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön.

Tuotepakkaus:

paino: 20,00 kg

Tutustu esitteeseen (441 KB, pdf)