Racing Peacemaker 20 kg
Tuotekoodi: SF4667 EAN: 6417679046675

Racing Peacemaker 20 kg

Tuotekoodi: SF4667 EAN: 6417679046675

Tuotekuvaus

Racing Peacemaker on kauraton täysrehutyyppinen täydennysrehu harraste- ja urheiluhevosille sekä -poneille. Sopii hevosille ja poneille, joille kaurapohjainen täysrehu tai yleensäkään kaura eivät sovi väkirehuksi.

Kauraton Peacemaker sopii kaikenlaisille hevosille. Sitä suositellaan erityisesti herkkämahaisille hevosille ja niille, joille kaura ei ole sopivin vaihtoehto. Monipuolinen, kypsennetty täysrehu luovuttaa energiaa tasaisesti. Maittava rehu sisältää runsaasti ruoansulatuskanavalle välttämättömiä sulavia kuituja. Raaka-aineiden ravintoaineet imeytyvät hevosen kannalta oikeaoppisesti ja ruuansulatus toimii hyvin. Racing Peacemaker täydentää korsirehun sellaisenaan, sillä se sisältää ainoana väkirehuna käytettynä kaikki hevosen tarvitsemat kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Peacemaker sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia ja edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua. Progut tehostaa rehun hyväksikäyttöä ja edistää hevosen vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Ohra, melassileike, sinimailasjauho, vehnälese, ohramallas, seosmelassi, kasviöljy ja -rasva, pellavansiemenpuriste, suola, Progut®-panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Ominaispaino: 650 g/litra.

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)
Tuotepakkaus:

mitat: 50,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg