Racing Prix 20 kg
Tuotekoodi: SF4607 EAN: 6417679046071
Avainlippu logo

Racing Prix 20 kg

Tuotekoodi: SF4607 EAN: 6417679046071

Tuotekuvaus

Racing Prix on kaikille hevosille sopiva täysrehu-tyyppinen täydennysrehu. Prix on tasalaatuinen, hygieeninen ja maittava.

Racing Prix on helppokäyttöinen rakeinen hevosrehu, jonka monipuolinen koostumus takaa hevoselle täysipainoisen ruokinnan kovassakin rasituksessa. Kaurapohjainen Racing Prix turvaa hyvin ainoana väkirehuna käytettynä hevosen riittävän kivennäis- ja hivenaineiden sekä vitamiinien saannin. Erillistä kivennäislisää ei tarvita, mutta nuolukivi (Racing Rocky) varmistaa suolan saannin.

Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Prix sisältää myös patentoitua, luonnollista Hankkijan oman tutkimustoiminnan tuloksena kehitettyä suolistoparannetta Progutia. Progut tukee tutkitusti suoliston hyvinvointia ja edistää hyödyllisten suolistomikrobien kasvua. Progut tehostaa rehun hyväksikäyttöä ja edistää hevosen vastustuskykyä.

Keskeiset valmistusaineet: Kaura, melassileike, vehnälese, ruohojauho, ohra, kaurankuorijauho, ohramallasrehu, seosmelassi, pellavansiemenpuriste, suola, kasviöljy ja -rasva, perunaproteiini, Progut® -panimohiiva (Pat.nr. EP 1387620), kivennäiset ja hivenaineet.

Ominaispaino: 650 g/litra.

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)
Tuotepakkaus:

mitat: 50,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg