Racing Sensitive 20 kg
Tuotekoodi: SF4844 EAN: 6417679048440

Racing Sensitive 20 kg

Tuotekoodi: SF4844 EAN: 6417679048440

Tuotekuvaus

Racing Sensitiven raaka-aineet on valittu tarkoin, jotta se sopisi mahdollisimman monelle useille tavanomaisille rehuraaka-aineille herkistyneille hevosille ja poneille. Mahaystävällinen Sensitive on matalatärkkelyksinen täysrehutyyppinen täydennysrehu. Sensitiven kivennäis-, hivenaine ja vitamiinipitoisuudet ovat korkeat ja se täyttää näiden tarpeet jo pienemmälläkin annoksella.

Sensitive tarjoaa energiaa hyvin sulavina kuituina, korkealaatuisista kasviöljyistä ja riisileseestä. Riisilese sisältää runsaasti luonnollista kasvirasvaa ja sillä on matala glykeeminen indeksi (GI), minkä ansiosta se luovuttaa tasaisesti energiaa elimistön käyttöön. Riisilese sisältää myös elimistölle tärkeitä luonnollisia antioksidantteja. Sensitiven raaka-aineena käytetty ruohojauho koostuu nurminadasta ja puna-apilasta. Perunaproteiini puolestaan huolehtii tärkeiden aminohappojen riittävyydestä.

Tuote sisältää hevosen tarvitsemat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sensitivessä käytetty orgaaninen seleeni on hiivaton. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä.

Sensitiven raaka-ainepohja on helposti turpoava, minkä vuoksi rehu suositellaan antamaan valmiiksi turvotettuna.

Valmistusaineet: Melassileike, ruohojauho, riisilese, perunaproteiini, suola, monokalsiumfosfaatti, rypsiöljy, esiseokset, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti.

Sensitiven raaka-aineissa EI OLE seuraavia rehuaineita: kauraa, ohraa, vehnää, sinimailasta, maissia, soijaa, pellavaa, hiivaa.

Ominaispaino noin 680 g/litra.

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)
Tuotepakkaus:

mitat: 47,0 cm (l) x 76,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg