Racing Regular 20 kg
Tuotekoodi: SF4639 EAN: 6417679046392
Avainlippu logo

Racing Regular 20 kg

Tuotekoodi: SF4639 EAN: 6417679046392

Tuotekuvaus

Racing Regular on laadukas täysrehu tyyppinen täydennysrehu kaikille hevosille ja poneille kilpailukykyiseen hintaan.

Racing Regular on monipuolinen ja maittava täydennysrehu hevosille ja poneille. Tuotteen energiapitoisuus on varsin alhainen, ja se sisältää kaikki tarvittavat hivenaineet ja vitamiinit sekä runsaasti kuitua, joka edistää ruoansulatuskanavan hyvinvointia. Tuote sisältää sinkin, kuparin, mangaanin ja seleenin orgaanisessa eli luonnollisessa muodossa. Sinkki-, kupari- ja mangaanikelaatit sekä seleenimetioniini imeytyvät tehokkaasti aminohappojen tavoin ja hevoset saavat niistä parhaan hyödyn. Orgaaninen seleeni imeytyy aktiivisesti ja pystyy myös varastoitumaan elimistöön. Orgaaninen seleeni tukee elimistön vastustuskykyä. Regular sisältää myös runsaasti kavioiden ja karvapeitteen hyvinvointia edistävää biotiinia. Racing Regular on laadukkaista raaka-aineista valmistettu edullinen, tasalaatuinen ja hygieeninen kypsennetty perusrehu. Ruokinnassa se tarjoaa oivallisen vaihtoehdon kaura- ja kivennäisrehuille.

Racing Regular sisältää runsaasti kuitua ruoansulatuskanavan hyvinvointiin ja tuotteen energiapitoisuus on matalahko. Racing Regularia suositellaan erityisesti harrastehevosille ja poneille. Regular ei sisällä sinimailasta eikä soijaa, joten se sopii myös näille aineille allergisille hevosille.

Keskeiset valmistusaineet: Kaurankuorijauho, melassileike, ohra, kaura, ohramallas, vehnälese, seosmelassi, perunaproteiini, suola, kasviöljy ja -rasva, kivennäiset ja hivenaineet, biotiini.

Ominaispaino: 620 g/litra

Täysi lava = 40 säkkiä (800 kg)
Tuotepakkaus:

mitat: 50,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 13,0 cm (p)

paino: 20,00 kg