Swede Clay 4 kg Jäähdytyssavi
Tuotekoodi: FH1055 EAN: 7330824010552

Swede Clay 4 kg Jäähdytyssavi

Tuotekoodi: FH1055 EAN: 7330824010552

Tuotekuvaus

Swede Clay, on ympäri maailman käytetty jäähdytyssavi. Se on tarkoitettu hevosten jalkojen päivittäiseen hoitoon ehkäisemään vaurioiden muuttumista vammoiksi. Käytetään aina kovan harjoituksen jälkeen. Poistaa raajoista lämpöä ja vaikuttaa tehokkaan jäähdyttävästi syvälle kudoksiin ja luustoon. Se on heti käyttövalmis ja se on helppo levittää hoidettavalle alueelle.

Korvaa linimentin, on tehokasta aristavien tai turvonneiden jänteiden ja nivelten hoidossa sekä lyöntien ja potkujen käsittelyssä. Swede Clay sopii myös lihaksiston, selän ym. hoitoon. Helposti leviävää savea levitetään hoidettavalle alueelle ja annetaan kuivua, kunnes se on kuivunut ja sen voi harjata tai pestä pois.
Tuote on maailmanlaajuisesti tunnettu, yli 20 maassa. Swede Clay mainitaan laajalti korkealaatuisena savena ja sitä käytetäänkin ympäri maailman sekä laukka- että raviradoilla!

Koostumus: Magnesiumsulfaatti, jääetikka, aluna, pellavaöljy, kaoliini, natriumbentsoaatti, lähdevesi.

Käyttöohje: Nopea jäähdytys: Hoidettavalle alueelle levitetään paksu kerros savea. Annetaan vaikuttaa, kunnes savi on kokonaan kuivunut. Savi pestään tai harjataan pois. Kuivuttuaan savi rapisee pois. Hidastettu jäähdytys: Laita paperi saven päälle ja kääri jalka. Näin saavutat ensin jäähdyttävän vaikutuksen (heikompi kuin pelkkää savea käytettäessä), sitten lämmittävän. Sekoitettava ennen käyttöä!
Tuotepakkaus:

mitat: 20,0 cm (l) x 20,0 cm (k) x 20,0 cm (p)

paino: 4,00 kg