Kuivikekutteri Pölkky Lumi Base
Tuotekoodi: SPOLKKYBASE EAN: 6438079004867

Kuivikekutteri Pölkky Lumi Base

Tuotekoodi: SPOLKKYBASE EAN: 6438079004867

Tuotekuvaus

Hyödyllinen pohjakerros eläinten kuivikkeeksi! Luo täydellinen kerroksellinen kuivikepohja eläimillesi Pölkky Lumi Base ja Shavings -kuivikkeilla! Pölkky Lumi Base -kuivikkeeseen on huolellisesti seulottu pienen hiukkaskoon (0,5–1,9 mm) lastut, mikä varmistaa sen korkean imukyvyn!

Pölkky Lumi Base kuivikekutteri on kotimainen, laadukas, hygieeninen ja pölyämätön kuivike eläinsuojiin. Kuivikekutteri on pehmeä ja miellyttävän lämmin kuivike eläimille ja soveltuu myös lemmikkieläinten alustaksi.

Pölkky Lumi Basen valmistukseen käytetään kestävästi hankittua pohjoissuomalaisesta mänty- ja kuusisahatavarasta tulevaa höylälastua, joten se on tasalaatuista ja erittäin hygieenistä. Lastukoko Basessa on pienempää, jonka ansiosta siinä on erinomainen imukyky. Tuote pystyy imemään nestettä 3,7 kertaa oman painonsa verran. Se pystyy imeyttämään kaikki nesteet, myös öljyn. Muodostaa tiivistyessään stabiilin pohjakerroksen eli ”patjan”, joten luo vankan kuivikepohjan, jonka päällä voidaan käyttää Pölkky Lumi Shavings -kuiviketta. Pölkky Lumi Base on pölytön innovatiivisen pölynpoistoprosessimme ansiosta. Sen vuoksi sekä sinä että eläimesi voitte nauttia puhtaasta ja hygieenisestä ympäristöstä ilman ilmassa leijuvia pölyhiukkasia. Pakattu paperikääreeseen, joka kestää hieman kosteutta, ei kuitenkaan jatkuvaa vesisadetta/liotusta. Lavan päällä kutistemuovi ”sukka”. Jälkikäsittely on helppoa ja turvallista, soveltuu myös kompostointiin! Käytä Pölkky Lumi Basea yhdessä Pölkky Lumi Shavings -kerroksen kanssa tai sellaisenaan.

Pakkaus voidaan kierrättää tai hävittää polttamalla puun seassa. Pölkky Lumi Base ja Shavings ovat maailman ensimmäiset kuiviketuotteet, jotka on pakattu kierrätettävään paperiin. Paperipakkauksen valmistamisen hiilijalanjälki on 50–70 % pienempi verrattuna vastaavaan muovipakkaukseen. Pakkaus voidaan kierrättää täysin, mikä vähentää hiilijalanjälkeä vielä lisää 50 % verrattuna muovivaihtoehtoon.

Paino: n. 20 kg
Lavakoko: 33 kpl
Tuotepakkaus:

mitat: 120,0 cm (l) x 80,0 cm (k) x 225,7 cm (p)

paino: 20,00 kg