Racing-hevosrehusarjan syksyn uutuudet

Racing hevosrehusarjan uutuudet syksy 2022
Racing-hevosrehusarja täydentyi tänä syksynä kolmella uutuudella.

Racing Easy Pro 20 kg

Racing Easy Pro 20 kg

Racing Easy Pro on uusi aminohappooptimoitu rypsipohjainen valkuaisrehu hevosille. Tuotteen rypsipitoisuus on lähes 90 %. Rypsistä saatavaa valkuaista täydentää laadukas perunaproteiini. Perunaproteiini on aminohappokoostumukseltaan yksi parhaista saatavilla olevista valkuaislähteistä. Maittavuutta tuotteeseen tuo valkuaispitoinen, nuorella kasvuasteella korjattu kuivattu ruohojauho. Lisäksi tuotteeseen on lisätty puhtaana amino happona hevosille tärkeää lysiiniä.

Racing Easy Pro:n kohde ryhmänä ovat varsat ja kasvavat hevoset, tiineet ja imettävät tammat sekä valmennettavat hevoset. Kaikille näille hevosryhmille on tärkeää myös riittävä E-vitamiinin saanti. Racing Easy Pro sisältää lisättyä E-vitamiinia 700 mg/kg.

 

Racing Collagen HA 1 kg

Racing Collagen HA 1 kg

Racing Collagen HA tukee monipuolisesti nivelterveyttä ja hevosten liikkuvuutta. Racing Collagen HA pohjautuu tieteellisesti tutkittuun bioaktiiviseen Petagile®-kollageenipeptidiin. Petagile-kollageenipeptidi tukee rustokudoksen uusiutumista ja se on tutkimuksissa parantanut mm. nivelrikosta kärsivien hevosten liikkuvuutta. Kollageenin lisäksi Collagen HA sisältää hyaluronihappoa ja MSM:ää. Hyaluronihappo on glykosaminoglykaani (GAG), joka on tärkeä nivelrustojen rakenneaine ja vastaa nivelnesteen viskositeetista. MSM eli metyylisulfonyylimetaanin sisältämä rikki puolestaan toimii elimistössä mm. nivelpintojen, rustojen ja sidekudosten rakennusaineena.

Lisäksi Racing Collagen HA:ssa on ruusunmarjaa. Ruusunmarjalla on tutkitusti anti-inflammatorinen ja antioksidatiivinen vaikutus. Ruusunmarja toimii antioksidanttina sen sisältämän korkean C-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Ruusunmarjan sisältämä C-vitamiini on tutkimusten mukaan tehokkaasti hevosen hyväksikäytettävissä. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia askorbiinihappona. Makua tuotteeseen tuo kuivattu omenamassa.

 

Racing ADE Vimin Oil 200 ml

Racing ADE Vimin Oil

Racing ADE Vimin Oil on vahva ADE-vitamiinivalmiste hevosille. Pakkaus on tiivis pumppupullo, jossa öljypohjainen tuote säilyy hyvin. Pienestä koostaan huolimatta pakkaus on riittoisa, sillä annoskoko on vain 2–6 ml päivässä. E-vitamiini on luonnollisessa muodossa RRR-alfatokoryyliasetaattina. Racing ADE Vimin Oil soveltuu erinomaisesti sisäruokintakaudelle kaikille hevosille.

 

Teksti: Satu Yrjänen