Robottiruohonleikkuri Gardena Smart Sileno Life 1500
Tuotekoodi: GA970573208 EAN: 4078500062398

Robottiruohonleikkuri Gardena Smart Sileno Life 1500

Tuotekoodi: GA970573208 EAN: 4078500062398

Tuotekuvaus

Smart-sarjan robottileikkuri monimuotoisille pihoille

GARDENA SMART SILENO LIFE 1500 on paras robottiruohonleikkuri monimuotoiselle pihalle, jonka nurmikon pinta-ala on enintään 1500 m2. Se on hiljainen, monipuolinen ja fiksu automaattinen ruohonleikkuri, joka edustaa nyt uutta Lona Intelligence-älyteknologiaa. Saat aina yhteyden GARDENA smart system -leikkuriisi helppokäyttöisen Smart App -sovelluksen avulla – missä ikinä oletkin.

GARDENA smart SILENO life 1500 -robottiruohonleikkuri tarjoaa mahdollisuuden kokea, kuinka helppoa ja vaivatonta on huolehtia keskikokoisesta numikosta. Tätä smart-mallia voit käyttää halutessasi älypuhelinsovellusta hyödyntäen. GARDENA smart system -järjestelmän ansiosta voit olla robottiruohonleikkuriisi yhteydessä ja pitää huolta puutarhastasi - missä ikinä oletkaan.

Smart SILENO life leikkaa luotettavasti, tarkasti ja lähes äänettomästi jopa 1500 m²:n nurmialueen. Luokkansa alhaisimman melutason (57db A) ansiosta leikkuri ei häiritse sinua tai naapureitasi. Edistyksellisen CorridorCut-ominaisuuden ansiosta smart SILENO life leikkaa myös kapeat käytävät ja umpikujat, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm. Tämä robottiruohonleikkuri on erinomainen suunnistaja, joka selviää kapeimmistakin alueista ja tiukimmista kulmista luotettavalla tarkkuudella. Pisteleikkuutoiminnon ansiosta voit asettaa SILENOn vaikeasti ulottuvilla olevaan paikkaan, kuten puutarhakalusteiden alle, jonka leikkaamisen se hoitaa spiraalimaisesti. Päivän leikkuutyön jälkeen leikkuri palaa automaattiesesti takaisin latausasemaan.

Smart SILENO life on asiantunteva puutarha-apulainen, joka tekee työtään joka säällä, sateella ja paisteella. Sadetunnistin ei siksi ole tarpeen. Fiksu pakkassensori tunnistaa, kun lämpötila laskee lähelle nollaa, ja jättää leikkaamisen väliin nurmikon suojaamiseksi. Robottileikkuri hoitaa muodoltaan niin yksinkertaiset kuin monimuotoisetkin nurmialueet, ja leikkaa jopa 35 %:a kaltevissa rinteissä. Maahan asennettava rajakaapeli määrittää leikattavan alueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi.

Kun valitset käyttöön SensorControl-toiminnon, robotti mittaa ruohon kasvua ja päättää itse, kuinka usein on tarvetta leikata, mutta toimii muutoin ennalta määritetyn aikataulusi mukaisesti. Helppo ohjattu asennus opastaa sinua ensiasennuksen läpi. Sovellus myös ehdottaa leikkuuaikataulua, jotta puutarhasi olisi aina huolitellun näköinen. Smart SILENO life on lisäksi kätevä puhdistaa tarvittaessa puutarhaletkun avulla. Smart Home -ominaisuuden ansiosta voit hallita leikkuria myös Alexa-ääniohjauksella.

Nyt voit astua nurmikonleikkuun uuteen aikakauteen LONA-teknologian avulla. Se on tekoälyyn perustuva kartoitusteknologia, joka sopeuttaa leikkurin toiminnan erilaisiin puutarhoihin GPS:n, sensorien ja reittilaskelmien avulla. Kartoitettu alue näkyy GARDENA smart App -älypuhelinsovelluksessa, ja sen avulla voit halutessasi määrittää, kuinka usein tietyt alueet/vyöhykkeet tulisi leikata. Aluesuojaustoiminnon avulla voit määrittää ns. pysy poissa -alueet, joita et halua leikattavan. Leikkurin sijaintia puutarhassa voi seurata reaaliajassa milloin vain. LONA-teknologia kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa käyttäjille entistäkin monipuolisempia ominaisuuksia vuonna 2022 ja siitä eteenpäin. GARDENA smart system -järjestelmään kuuluu robottiruohonleikkurien lisäksi myös monia muita tuotteita, kuten kastelunohjain ja pumppu, jotka kaikki ovat hallittavissa samalla helppokäyttöisellä sovelluksella. Sovelluksen kasvikirjastosta saat puolestaan kaiken tarvittavan tiedon kasveista.
Takuuaika 24 kk
Tuotepakkaus:

mitat: 59,0 cm (l) x 33,3 cm (k) x 79,0 cm (p)

paino: 16,00 kg

Ominaisuudet
TuoteRobottiruohonleikkuri Gardena Smart Sileno Life 1500
Nurmialue maksimissaan, m21 500
Latausaika, min.60
Leikkuuaika per lataus, min.65
Leikkuukorkeus, mm20 - 50
Akku18V, 2,0 Ah Li-ion
Paino, kg8,3
Energiankulutus, kWh7 kWh/kk
Maksimikallistus, %35
 

Gardenan robottiruohonleikkurit ovat helppoja asentaa, paketissa tulee hyvät ohjeet mukana.
Halutessaan asennuksen voi myös tilata. Katso tästä asennuspalvelua tarjoavat yritykset. Robottiruohonleikkureiden asennuspalvelu (146 KB, pdf)