Josera Culinesse 2 kg kissanruoka
Tuotekoodi: JO4718 EAN: 4032254740643

Josera Culinesse 2 kg kissanruoka

Tuotekoodi: JO4718 EAN: 4032254740643

Tuotekuvaus

Josera Culinesse -kissanruoka on täysravinto herkuttelijoille.

Josera Culinesse on ravitseva ja maistuva täysravinto kissoille, jotka vaativat hieman enemmän. Siipikarjaa sekä korkealaatuista lohta sisältävä Culinesse on erittäin herkullista ja hyvin sulavaa. Maltillisen rasvapitoisuutensa vuoksi Culinesse sopii niin sisä- kuin ulkokissoillekin.
Laadukkaat rasvahapot, vitamiinit ja hivenaineet pitävät ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Auttaa ylläpitämään virtsateiden ja munuaisten normaalia toimintaa (pH 6,0-6,5). Sisältää erityistä ravintokuitua ehkäisemään karvapallojen muodostumista.

Herkullista lohta kulinaristeille!

JOSERA-lemmikinruokien kehityksessä on hyödynnetty uusinta tieteellistä tietoa ja käytännön kokemusta. Vältämme turhia kustannuksia ja siten pystymme tarjoamaan korkeaa laatua järkevään hintaan tarjoten ravitsemuksellista etua jokaiselle lemmikille. JOSERAn laatutakuu varmistaa laadukkaat, luonnolliset ja terveelliset raakaaineet, jotka usein ovat myös paikallisesti lähellämme tuotettuja. Käytämme vain geenimuuntelemattomia raaka-aineita ja liharaaka-aineena vain elintarvikelaatuista lihaa. Välttääksemme allergiaa aiheuttavia tekijöitä ruokamme eivät sisällä vehnää, soijaa tai keinotekoisia väri-tai makuaineita. Täyttääksemme tiukat laatuvaatimuksemme kaikki meille tulevat raaka-aineet sekä valmiit tuotteet testataan säännöllisesti omissa laboratorioissamme ja lisäksi myös viranomaisten testeissä.

Tuotepakkaus:

mitat: 20,0 cm (l) x 43,0 cm (k) x 7,0 cm (p)

paino: 2,00 kg