Kissan kuivaruoka

Kissojen kuivaruoka on helppo tapa valita kissallesi tasapainoinen ravinto

Kuivaruoat ovat täysravintoa ja sisältävät kaikki kissan tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet. Täysravinnon ansiosta huolehdit kissasi terveellisestä ruokavaliosta. Kuivaruoan lisänä tulee aina pitää tarjolla puhdasta vettä, sillä kuivaruoasta kissa ei saa lainkaan tarvitsemaansa nestettä. Kissallesi sopiva ravinto näkyy ulospäin. Kissan iho pysyy terveenä ja turkki kiiltävänä sekä hyvinvoivana. Lemmikilläsi riittää energiaa ja vatsa voi hyvin. Silmät eivät punoita eikä vuoda ja korvat ovat puhtaat eikä kutise, lisäksi kissasi henki ei haise. Meiltä löydät laajan valikoiman kissasi päivittäisiin ruokatarpeisiin sekä maistuviin makupaloihin! Valitse kissan tarpeisiin sopiva kissanruoka.

Miten valita kissalle oikeanlainen ruoka?

Kissanruoan tulee sisältää riittävästi proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, hivenaineita, rasvahappoja ja vitamiineja. Lisäksi kuivaruoissa on käytetty tehoaineita tukemaan kissan nivelten, suoliston tai vaikkapa turkin hyvinvointia. - Proteiinit ovat tärkeitä lihaksiston, palautumisen sekä solujen uusiutumisen kannalta. Jotta tärkeät proteiinit imeytyvät kissan elimistöön tarvitaan tueksi sopivia vitamiineja sekä hivenaineita. - Tärkeä kissan energianlähde ovat rasvat ja öljyt. Rasvat ja öljyt saavat myös ruoan maistumaan herkullisemmalta. - Hiilihydraatit toimivat tärkeinä energianlähteinä ja ylläpitävät kissan ruoansulatuksen toimivuutta. - Vitamiineista tärkeimmät rasvaliukoiset A-, D-, E-, ja K-vitamiinit sekä vesiliukoiset B-, ja C- vitamiinit vaikuttavat kissan ihon ja turkin hyvinvointiin. Kissanruoat sisältävät juuri oikeat määrät tarvittavia vitamiineja.

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat Josera-kissanruoat

Josera Culinesse -kissanruoka on täysravinto kissoille, jotka ovat hieman nirsoja herkuttelijoita ja vaativat hiukan enemmän. Se sopii niin sisä- kuin ulkokissoillekin. Josera Marinesse -kissanruoka on hypoallerginen täysravinto nirsoille kissoille sekä ravintoaineiden yliherkkyysoireista kärsiville kuin myös herkkävatsaisille kissoille. Rajoitetun fosforipitoisuuden sekä ravintoon lisättyjen arvokkaiden antioksidanttien ansiosta Josera Senior Katze kissanruoka on ihanteellinen täysravinto iäkkäille kissoille tai kissoille joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta. Josera Léger -kissanruoka on täysravinto vähemmän aktiivisille ja ylipainoisille aikuisille kissoille. Josera Sensicat -kissanruoka on täysravinto valikoiville ja herkkävatsaisille kissoille. Josera Kitten -kissanruoka on täysravinto kasvuikäisille sekä tiineille ja imettäville kissoille.