Josera Kitten 2 kg kissanruoka
Tuotekoodi: JO4722 EAN: 4032254740674

Josera Kitten 2 kg kissanruoka

Tuotekoodi: JO4722 EAN: 4032254740674

Tuotekuvaus

Täysravinto kasvuikäisille sekä tiineille ja imettäville kissoille. Pakkauskoko 2 kg.

Erityisesti kasvuaikana ravinnon laadulla on ratkaiseva merkitys. Josera Kitten -kissanruoka on kehitetty kasvavien ja imettävien sekä tiineiden kissojen tarpeita ajatellen. Runsaasti energiaa sisältävä, korkealaatuinen, helposti sulava ja erityisen maistuva ruoka kasvaville kissoille vuoden ikään asti.

Sisältää runsaasti korkealaatuisia proteiineja ja energiaa kissasi tärkeimpään elämänvaiheeseen. Sisältää erityistä ravintokuitua ehkäisemään karvapallojen muodostumista.

Täydellistä ravintoa pienille tiikereille!

JOSERA-lemmikinruokien kehityksessä on hyödynnetty uusinta tieteellistä tietoa ja käytännön kokemusta. Vältämme turhia kustannuksia ja siten pystymme tarjoamaan korkeaa laatua järkevään hintaan tarjoten ravitsemuksellista etua jokaiselle lemmikille. JOSERAn laatutakuu varmistaa laadukkaat, luonnolliset ja terveelliset raakaaineet, jotka usein ovat myös paikallisesti lähellämme tuotettuja. Käytämme vain geenimuuntelemattomia raaka-aineita ja liharaaka-aineena vain elintarvikelaatuista lihaa. Välttääksemme allergiaa aiheuttavia tekijöitä ruokamme eivät sisällä vehnää, soijaa tai keinotekoisia väri-tai makuaineita. Täyttääksemme tiukat laatuvaatimuksemme kaikki meille tulevat raaka-aineet sekä valmiit tuotteet testataan säännöllisesti omissa laboratorioissamme ja lisäksi myös viranomaisten testeissä.

Tuotepakkaus:

mitat: 20,0 cm (l) x 43,0 cm (k) x 7,0 cm (p)

paino: 2,00 kg

Valmistusmaa: SAKSA