Josera Leger kissanruoka 2 kg
Tuotekoodi: JO4732 EAN: 4032254740667

Josera Leger kissanruoka 2 kg

Tuotekoodi: JO4732 EAN: 4032254740667

Tuotekuvaus

Täysravinto vähemmän aktiivisille tai ylipainoisille aikuisille kissoille.

Vähän energiaa ja runsaasti kuituja sisältävä Josera Léger on sopiva ravinto vähemmän aktiivisille kissoille, kissan asteittaiseen painonpudotukseen, tai kissoille, jotka ovat alttiita lihomaan esim. kastraation jälkeen.

Erityiset ravintokuidut lisäävät kissasi kylläisyyden tunnetta ja korkea proteiinipitoisuus stimuloi aineenvaihduntaa. Lisäksi L-karnitiini tukee rasva-aineenvaihduntaa ja edesauttaa painonpudotusta.

JOSERA-lemmikinruokien kehityksessä on hyödynnetty uusinta tieteellistä tietoa ja käytännön kokemusta. Vältämme turhia kustannuksia ja siten pystymme tarjoamaan korkeaa laatua järkevään hintaan tarjoten ravitsemuksellista etua jokaiselle lemmikille. JOSERAn laatutakuu varmistaa laadukkaat, luonnolliset ja terveelliset raakaaineet, jotka usein ovat myös paikallisesti lähellämme tuotettuja. Käytämme vain geenimuuntelemattomia raaka-aineita ja liharaaka-aineena vain elintarvikelaatuista lihaa. Välttääksemme allergiaa aiheuttavia tekijöitä ruokamme eivät sisällä vehnää, soijaa tai keinotekoisia väri-tai makuaineita. Täyttääksemme tiukat laatuvaatimuksemme kaikki meille tulevat raaka-aineet sekä valmiit tuotteet testataan säännöllisesti omissa laboratorioissamme ja lisäksi myös viranomaisten testeissä.

Tuotepakkaus:

mitat: 20,0 cm (l) x 43,0 cm (k) x 7,0 cm (p)

paino: 2,00 kg