Mush Vaisto Cat® keltainen kana-nauta 3 kg
Tuotekoodi: MUS50219 EAN: 6430023292191
Avainlippu logo

Mush Vaisto Cat® keltainen kana-nauta 3 kg

Tuotekoodi: MUS50219 EAN: 6430023292191

Tuotekuvaus

Mush Vaisto Cat® on täysravintosarja kissoille. Mush Vaisto Cat® on kehitetty sinulle, joka haluat antaa kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta.

Vaisto Cat keltainen sopii niin kissanpennuille kuin aikuisille kissoille sekä myös tiineille kissaemoille. Mush Vaisto Cat® on erinomainen kissanruoka takaamaan parhaat mahdolliset lähtökohdat kissan kasvuun ja terveelliseen elämään pienestä pitäen, ilman lisäaineiden aiheuttamaa kuormitusta keholle.

Sisältö: broileri 63 % (sydän, liha, luu, rusto) nauta 36 % (keuhko, sydän, liha, maksa, veri, rusto) kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä.

Tuotepakkaus:

paino: 3,00 kg

Annostelu kissoille

1 – 2 pullaa per elopainokilo päivässä.


Esim. 4 kg painavan kissan tulisi syödä raakaruokaa noin 100 -175 g päivässä. Koska kissojen Vaisto- tuotteet ovat noin 25 g painoisia pullia, ei annoksia tarvitse punnita, vaan annostelu hoidetaan pullia laskemalla. 4 kg painoinen kissa syö siis noin 4–7 pullaa päivässä. Kissa vaatii yleensä 3–6 ruokintakertaa vuorokaudessa. Tarjolle voi hyvin jättää myös kylmiä pullia, jotka sulavat syömäkelpoisiksi esimerkiksi työpäivän tai yön aikana.

Oikea ruokamäärä on hyvin yksilöllinen ja siksi on tarkkailtava kissaa ja sen painonkehitystä ja sovellettava ruokamääriä tarpeen mukaan.

Kissanpentu syö pullia oletetun aikuispainon mukaan.