Jämpti Pro Medi koiran tarhapaketti sinkitty+maalattu korkeus 185 cm
Tuotekoodi: VIPSTP5006017

Jämpti Pro Medi koiran tarhapaketti sinkitty+maalattu korkeus 185 cm

Tuotekoodi: VIPSTP5006017

Tuotekuvaus

Jämpti Pro Medi koiran tarhapaketti on valmistettu sinkityistä ja maalatuista verkkoelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja 7 peruselementtiä sekä kaksi kiinnikettä / elementti.

Kestävä koiratarha on nopea pystyttää
Maalattu koiratarha pysyy tyylikkäänä pitkään kestävän pinnoituksen ansiosta. Tarhan metalliosat on ruostesuojattu sinkitsemällä, jonka jälkeen ne on jauhepolttomaalattu. Kotimainen Teknoksen polyesterijauhemaali kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita värin kirkkauden säilyttäen. Lopputuloksena on pitkäikäinen, pohjoismaisissa sääolosuhteissa kestävä koiratarha. Jämpti-tarhat ovat kestäviä kovassakin käytössä. Elementtikehikot ovat paksua 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin.

Jämpti Pro -tarha on kevyt ja helppo koota, sen pystyttämiseen tarvitaan vain yhtä työkalua, lenkkiavainta.

Juuri sopiva tarha jokaiseen tarpeeseen
Kätevillä tarhaelementeillä voi rakentaa haluamansa kokoisen koiratarhan, valmista tarhapakettia voi laajentaa lisäelementeillä. Tarhan voi porrastaa myös epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat voi valita vapaasti. Lisäksi koiratarhasta voi rakentaa minkä muotoisen tahansa elementin kehikossa käytetyn pyöröputken ansiosta. Jokaisen elementin kanssa toimitetaan kaksi kiinnikettä.

Ovielementin ovi aukeaa kumpaankin suuntaan. Ovessa on kaksi helppokäyttöistä lukkoa, jotka voidaan avata ja sulkea molemmin puolin tarhaa.

Tekniset tiedot:
- Peruselementti, MEDI: Leveys 200 x korkeus 185 cm
- Ovielementti, MEDI: Leveys 200 x korkeus 185 cm
- Oven alla oleva kynnys: 25 cm
- Kehysputken halkaisija: 32 mm
- Verkon materiaalivahvuus: 4 mm
- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm

Huomioitavaa! Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää leveyttä.

Takuu:
Jämpti-tarhaustuotteilla on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot, koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-takuukortti (320 KB, pdf)