Koiratarhat ja koirankopit

Tutustu verkkokaupan valikoimaan koiratarhoja ja koirankoppeja! Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja koirien mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Tutustu Jämptin kuumasinkittyyn tarhavalikoimaan, joka on täydellinen vaihtoehto aktiivisille ja kiipeilyhaluisille koirille. Kestävä kalterirakenne tarjoaa vankan suojan ja estää kiipeilyn, sillä elementin seinämä on suunniteltu kaltereista valmistetuksi verkon sijaan.
Laadukkaista Jämpti-koiratarhoista löytyy useita vaihtoehtoja koiran ulkotarhoista. Valikoimistamme löytyy myös koirankopin lämmitin sekä juomakupin lämmitin, jonka avulla juomavesi pysyy sulana pakkasilla.

Koiratarhoissamme turvallisuus on etusijalla: kalterirakenteen ansiosta riski jäädä kiinni tarhan seinään on minimoitu, ja nurkkien 90° asennusmahdollisuus mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovessa on älykäs kääntösalpalukko, joka sulkeutuu sekä tarhan sisä- että ulkopuolelta. Lisäksi Jämpti-koiratarhojen ovielementissä on huolellisesti sijoitetut vahvat stopparit, jotka vähentävät painetta koiran hypätessä ovea vasten. Koiratarhassa koiralla on tilaisuus nauttia ulkoilmasta turvallisesti ja huolettomasti.