Jämpti Pro Mini koiran tarhapaketti sinkitty ja maalattu korkeus 115cm
Tuotekoodi: VIPSTP5007417

Jämpti Pro Mini koiran tarhapaketti sinkitty ja maalattu korkeus 115cm

Tuotekoodi: VIPSTP5007417

Tuotekuvaus

Valmiit tarhapaketit Jämpti Pro MINI Sinkityistä + maalatuista verkkoelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja 7 kappaletta peruselementtejä, sekä kaksi kiinnikettä/elementti.


Kestävä tarha, joka on nopea pystyttää
Siistiksi maalattu tarha pysyy tyylikkäänä pitkään kestävän pinnoituksen ansiosta. Metalliosat on ruostesuojattu sinkitsemällä, jonka jälkeen ne on jauhepolttomaalattu. Kotimainen Teknoksen polyesterijauhemaali kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita värin kirkkauden säilyttäen. Lopputuloksena on pitkäikäinen, pohjoismaisissa sääolosuhteissa kestävä koiratarha.


Tarha on riittävän jämerä kovaankin käyttöön. Elementtikehikot ovat paksua 32 mm putkea. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin.


Jämpti Pro -tarha on kevyt ja helppo koota, sen pystyttämiseen tarvitaan vain yhtä työkalua, lenkkiavainta.


Juuri oikeanlainen tarha
Elementeillä voi rakentaa haluamansa kokoisen tarhan, valmista tarhapakettia voi laajentaa lisäelementeillä. Tarhan perustamispaikalle ei ole suuria vaatimuksia, sillä tarhan voi rakentaa myös epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat voi valita vapaasti. Lisäksi koiratarhasta voi tehdä minkä muotoisen tahansa elementin kehikossa käytetyn pyöröputken ansiosta. Jokaisen elementin kanssa toimitetaan kaksi kiinnikettä.


Ovielementin ovi aukeaa kumpaankin suuntaan. Ovessa on helppokäyttöinen lukko, joka voidaan avata ja sulkea molemmin puolin tarhaa.Tekniset tiedot:

- Peruselementti, MINI: Leveys 200 x korkeus 115 cm

- Ovielementti, MINI: Leveys 200 x korkeus 115 cm

- Oven mitat: 53 x 82 cm - Oven alla oleva kynnys: 24 cm

- Kehysputken halkaisija: 32 mm

- Verkon materiaalivahvuus: 4 mm

- Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm


Huomioitavaa! Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää leveyttä.


Takuu

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta. Jämpti-takuukortti (320 KB, pdf)