Werratonta nappulaa koirille ja kissoille

Werraton koirille


Werraton on täysin kotimainen koirien kuivaruokasarja, jonka salaisuus on kokonainen tuore kananmuna. Kananmuna on koiralle tutkitusti parasta proteiinia ja sen kuori on luonnollinen kalsiumin lähde. Kananmunan lisäksi Werraton-ruoissa on käytetty siipikarjaproteiinia sekä kuorittua kauraa, ohraa, pellavaa, kuorittua härkäpapua ja perunaa.


Kaikki raaka-aineet ovat lähellä tuotettua: suurin osa niistä tulee Loimaalta, aivan tehtaan naapurista.
Myös tuotekehitys, valmistus ja pakkaaminen tapahtuvat samassa tehtaassa, lähellä kuluttajia. Tarkoituksena on tuottaa kotimaista maistuvaa koiranruokaa mahdollisimman energiatehokkaasti.


Werraton-koiranruoat ovat asiantuntijoiden suunnittelemia ja koirien rakastamia. Jokaisen Werraton-tuotteen ravintoainekoostumus ja sulavuus on kullekin koiraryhmälle tarkasti mietitty ja tuotettu. Werraton Aikuinen on aikuisen koiran täysravinto, Viljaton sopii herkälle aikuiselle koiralle, Kevyt on tarkoitettu kevyempää ruokavaliota noudattavalle ja Aktiivi antaa lisäpuhtia vauhdikkaaseen koiranelämään.


Satojen koirien esiraati hotki suuren testierän parempiin suihin jo syksyllä 2019. Kiinteää, tasalaatuista ja hyvin koossapysyvää nappulaa kiittelivät myös koirien omistajat.


Werraton-ruokaa on kahta eri nappulakokoa, pientä ja isompaa. Kaikki tuotteet on saatavilta Hankkijalta 5 kg ja 12 kg pakkauksissa.

 
 

Werraton kissoille

Werraton Viljaton on suomalaisen Rovio Pet Foodsin eläinravitsemuksen asiantuntijoiden kehittämä täysravinto aikuisille kissoille. Se sopii erityisesti aikuisen steriloidun sisäkissan ja/tai ylipainoon taipuvaisen tai herkän kissan täysravinnoksi. Werraton kuivaruoan laadukkaan aminohapposisällön takaa tuore kananmuna. Lisäksi se sisältää kanaa sekä maistuvaa kananmaksaa. Werraton Viljaton kuivaruoka valmistetaan Loimaalla.

Werraton-kissanruoka sisältää runsaasti kokonaista tuoretta kananmunaa, siipikarjaproteiinia, perunaa, kuorittua härkäpapua ja pellavaa. Raaka-aineet ovat laadukasta lähituotantoa. Werraton Viljaton on herkkiä kissoja ajatellen luontaisesti gluteeniton. Ruoka ei sisällä vehnää, maissia, soijaa eikä väri- tai säilöntäaineita. Kissan suolistoterveydestä huolehtivat hyvin sulavat kuidut ja MOS oligosakkaridi. Virtsateiden tueksi Werraton-kissanruoka sisältää myös puolukkaa. Tuotteen eläinproteiinipitoisuus on werrattoman korkea 80 %.

Werrattomat hyödyt:- Ravitsemuksellisesti arvokasta kananmunaa

- Eläinproteiinipitoisuus 80 %

- Hyvä aminohappojen lähde

- Marjajauhetta virtsateiden hyvinvointiin

- MOS suoliston tueksi

- Kissalle välttämätöntä tauriinia

- Kotimaiset raaka-aineet

- Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita

- Ei sisällä riisiä, maissia, soijaa tai vehnää