Koiran kuivaruoka

Kaikki koiran kuivaruoat ilman toimituskuluja!

Hankkijalta saat koiran kuivaruoille ilmaisen toimituksen sekä paketti- että lavalähetyksiin.

Kuivaruoka on laadukasta ja tasapainoista ravintoa koirallesi. Kuivaruoassa on huomioitu kaikki koiran tarvitsemat hyvät ravintoaineet. Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat ja suositut Jahti&Vahti- ja Josera-koiranruoat. Oikeanlainen ravinto on tärkeä koirasi terveydelle! - Turkki ja iho voi hyvin - Koirasi on energinen ja elinvoimainen - Koirallasi on hyvä ruokahalu ja vatsa toimii hyvin - Silmät eivät punoita - Korvat ei vuoda eritteitä, eikä kutise - Henki ei haise

Oikeanlaisen kuivaruoan valitseminen koiralle: Koiranruoan valintaan vaikuttaa ensisijaisesti koiran ikä, koko, aktiivisuus ja terveydentila.

Valitse sopiva ruoka koirallesi

Pennuille ja nuorille koirille sopivat Jahti&Vahti Pentu ja Junior, Rovio Werraton Junior, Rovio Werraton viljaton Emo & Pentu, Dagsmark Vimpeli sekä Josera Kids -koiranruuat. Pienille roduille ja herkkävatsaisille: Jahti&Vahti Lammas ja Jahti&Vahti Viljaton -koiranruuat sekä Josera Miniwell, jossa on pieni nappulakoko. Aikuisille, normaaliaktiivisille koirille sopivia vaihtoehtoja ovat Jahti&Vahti Kana ja Riisi, Dagsmark Häme, Dagsmark Savo, Dagsmark Lappi ja Josera Optiness. Herkkävatsaisille koirille suosittelemme Jahti&Vahti Kana ja Riisi sekä Joseran Ankka&Peruna ja SensiPlus -koiranruokia. Energiaa vaativille, aktiivisille koirille paras vaihtoehto on Jahti&Vahti Energia ja Extra Energia -koiranruuat, Dagsmark Sysmä, Dagsmark Härmä, Rovio Werraton Aktiivi sekä erittäin energiapitoinen Puhti-koiranruoka. Nirsoille koirille suosittelemme Josera Festival -koiranruokaa, jonka nappuloihin on lisätty maittavuutta parantavaa rasvajauhetta. Kun nappuloiden sekaan lisätään lämmintä vettä, ruokaan liukenee herkullinen kastike. Vähemmän liikkuville ja kuluttaville koirille sopivat esimerkiksi Jahti&Vahti Kevyt sekä Dagsmark Laihia -koiranruuat.