CLAAS SCORPION 732 VP Kurottaja
Tuotekoodi: CLSC732VP

CLAAS SCORPION 732 VP Kurottaja

Tuotekoodi: CLSC732VP

Tuotekuvaus

CLAAS SCORPION 732 on keskikokoinen kurottaja, joka tuo tehoa ja erityisesti ketteryyttä kuormaintöihin 3200 kg:n nostovoimallaan ja 6,9 metrin nostokorkeudellaan.

CLAAS -kurottajat ovat vakiinnuttaneet asemansa maataloudessa kansainvälisesti, koneen luotettavuuden, monipuolisten ominaisuuksien ja erinomaisen ajomukavuutensa ansiosta. Perinteisiä maataloustraktoreita ei ole lähtökohtaisesti suunniteltu suurten massojen siirtoon, nykyaikaisella maatilalla tuotantosuunnasta riippumatta massojen kasvaessa kurottajista onkin tullut maatilan välttämätön työjuhta. CLAAS -kurottaja onkin maatilan kuormauksen ammattilainen! Kurottajan kompakti koko ja viimeistellyt hallintalaitteet mahdollistavat erittäin tarkan työn ahtaissakin tiloissa, kuten tuotantorakennuksissa, laakasiiloissa tai varastoissa. CLAAS -kurottaja soveltuu loistavien työskentelyominaisuuksiensa ansiosta maatalouden lisäksi urakointiin, rakennusteollisuuteen sekä töihin, jotka vaativat tarkkuutta, erinomaista ulottuvuutta, nostokykyä ja ketteryyttä.
VARIPOWER
CLAAS SCORPION 732 -kurottajassa on hydrostaattinen VARIPOWER-voimansiirto, joka tarjoaa ketteryyttä ja suurta työntövoimaa kaikkiin olosuhteisiin saavuttaen silti 40 km/h:n nopeuden. Käytettävissäsi on kolme nopeusaluetta: etana (0-15), kilpikonna (0-30) ja jänis (0-40). Voit helposti vaihtaa ajonopeutta sekä -suuntaa suoraan joystickistä. SMART ROADING sovittaa automaattisesti moottorin kierrosnopeuden tarvittavan tehon mukaan, samalla kun kuljettaja määrittää halutun ajonopeuden ajohallintapolkimella.

Hitaan ajon toiminta tuo tehokkuutta ja tarkkuutta töihin, joissa vaaditaan pientä ajonopeutta sekä korkeaa öljyntuottoa työlaitteeseen, kuten kuiviketta levittäessä tai harjaa käytettäessä. Suurin haluttu ajonopeus asetetaan kätevästi potentiometrillä, jonka jälkeen elektroninen käsikaasu asetetaan halutulle kierrosnopeudelle. Näiden ansiosta työhydrauliikasta saadaan kaikki mahdollinen teho irti.
Vakautta, tehoa ja ketteryyttä kaikissa olosuhteissa
Akselien vahva rakenne yhdessä automaattisesti toimivan tasauspyörästön lukon kanssa tuovat turvallisuutta vaikeimpiin olosuhteisiin. Neljä kääntyvää pyörää sekä heiluriripustettu taka-akseli takaa erinomaisen kääntyvyyden myös epätasaisella alustalla. Tämän kurottajan kääntösäde on vain 3,8m! Voit vaihtaa ohjaustapaa sujuvasti kesken ajon neljän eri vaihtoehdon välillä: etupyöräohjaus, 4-pyöräohjaus, sivuttaisohjaus ja käsikäyttöinen sivuttaisohjaus.

Suuren vääntöjäykkyyden omaava teleskooppipuomi kestää kovemmatkin rasitukset ääritilanteissa. Napin painalluksella hallittava puomin heilunnan vaimennus varmistaa vakaan ajon kaikilla nopeuksilla. Työvarusteen poikkeuksellisen korkea kääntökulma yhdistettynä kauhan automaattiseen asennonpalautukseen yhdistettynä lukuisiin muihin työtä helpottaviin ominaisuuksien luo koneen, joka on ihanteellinen varsinkin irtomateriaalien lastaukseen.

Kurottaja on varustettu tehokkaalla ja voimakkaasti vääntävällä nelisylinterisellä Deutz moottorilla. Turboahtimella varustettu kone tuottaa 100 kW(136 hv), joka tarjoaa riittävästi voimavaroja kuormaus- kuin siirtotöihin.
Ainutlaatuinen 360° -näkökenttä
Täysin uudistunut ohjaamokonsepti tarjoaa loistavan näkökentän sekä tilavan ohjaamon. Olosuhteet ovat täydelliset tuottoisaan ja turvalliseen työskentelyyn. Ergonomisesti muotoilun joystick'n avulla ohjaat tärkeimpiä toimintoja intuitiivisesti. Elektroninen esiohjaus ohjaa toimintoja herkästi ja proportionaalisesti mahdollistaen erittäin tarkan työskentelyn. 3,5 tuuman päänäyttö on koneen käytön tietokeskus. Löydät kaikki tärkeimmät parametrit selkeästi esitettynä samalla kun yksinkertaiset alavalikot antavat monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Kysy lisätietoa CLAAS SCORPION -kurottajista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi.
Tekniset tiedot
TuoteClaas scorpion 732 vp Kurottaja
Nostokorkeus (m)6,9
Nostovoima (t)3,2
Moottorin teho (kW/hv)100/136
VaihteistoVARIPOWER (hydrostaattinen)
Ajonopeus (km/h)40
Tyhjäpaino (kg)7585
Pituus, leveys, korkeus (mm)4752, 2380, 2465
MoottoriDeutz TCD 3.6 L4
Polttoainesäiliö (l)150
Ureasäiliö (l)10