Aitaelementit

Tutustu laadukkaisiin aitaelementteihimme. Turvallisuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys ovat keskeisiä piirteitä, jotka tekevät näistä aitaelementeistä ihanteellisen valinnan hevostarhoille ja laidunalueille.

Alumiinista valmistettu Silber-valmisaitaus on alun perin suunniteltu hevosaitauksiin, mutta se soveltuu erinomaisesti myös lehmien jaloittelutarhan aitaukseen. Valmisaidassa sähköpaimenen virta johdetaan aitauksen vaakaputkistoon, joten vuosittain vaihtoa ja huoltoa tarvitsevia lankoja tai nauhoja ei tarvita. Alumiiniputki johtaa sähköä erittäin hyvin, joten jaloittelutarhakäyttöön riittää pieninkin mahdollinen paimen. Silber-valmisaitaus on käytössä erittäin edullinen ja kestävä.

Miksi valita aitaelementit?

Aitaelementit on suunniteltu huomioon ottaen hevosten käyttäytymisen ja tarpeet. Teräväkulmaiset reunat on minimoitu, mikä vähentää loukkaantumisriskiä. Kestävyys ja säänkestävyys: aitaelementit on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää aikaa ja säätä. Säänkestävyys takaa, että aitaelementit säilyttävät muotonsa ja toimintakykynsä vuodesta toiseen toisin kuin tolpista tehty aitaus. Helppo asennus ja huolto: aitaelementit on helppo asentaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi ne vaativat vain vähän huoltoa, joten voit luottaa niiden pitkäaikaiseen suorituskykyyn asennuksen jälkeen.

Mitä eroa eri aitaelementeillä on?

Sähköaidat tarjoavat tehokkaan tavan hallita hevosten liikkumista ja käyttäytymistä. Puolikiinteät aitaelementit ovat ihanteellinen valinta tarhoille, joissa tarvitaan hieman enemmän kestävyyttä ja turvallisuutta. Erilaiset korkeudet ja värit: valitse tarpeidesi mukaan eri korkuisia ja eri värejä tarjoavia aitaelementtejä.