Alusasut, sukat, käsineet

Tutustu alusasujen, sukkien ja hanskojen valikoimaan, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja suorituskykyä metsästysretkillesi.

Lämpöä säilyttävät alusasut

Löydät valikoimastamme merinovillaiset alusasut, jotka on suunniteltu lämpöä säilyttäviksi ja hengittäviksi pitäen sinut lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Alusasut on suunniteltu kerrospukeutumista varten, joten voit säätää lämpötilaa vaivattomasti eri metsästystilanteissa joko lisäämällä tai poistamalla kerroksia.

Tekniset sukat

Sukkamme on valmistettu teknisistä materiaaleista, jotka pitävät jalat kuivina ja vähentävät hankauksen aiheuttamaa epämukavuutta.

Kätevät ja tuntumaltaan hyvät hanskat

Valikoimastamme löydät hanskoja eri tarpeisiin, olipa sitten kyseessä tarkkuutta vaativa aseiden käsittely tai yleinen käsien suojaus eri olosuhteissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat parhaat sukat eri vuodenaikoihin ja metsästysympäristöihin?

Kylmempiin olosuhteisiin valitse lämpimät merinovillasukat, kun taas lämpimämpiin säihin sopivat tekniset hengittävät sukat.

Millaiset hanskat soveltuvat parhaiten eri metsästystilanteisiin?

Valitse hanskat tarpeesi mukaan, esimerkiksi ohuet taktiset hanskat tarkkuutta vaativaan metsästykseen ja lämpimät eristetyt hanskat kylmiin olosuhteisiin.

Kuinka huolehdin alusasuista, sukista ja hanskoista pitääkseni ne parhaassa kunnossa?

Noudata valmistajan ohjeita pesussa ja säilytyksessä. Vältä voimakkaita pesuaineita ja varmista, että vaatteet ja varusteet ovat täysin kuivat ennen säilytystä.