Metsästyspuvut

Metsästyspukumme on suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä ja mukavuutta, jotta voit nauttia ulkoilusta täysin siemauksin.

Kestävät materiaalit

Metsästyspuvut on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät vaihtelevia sääolosuhteita ja maaston haasteita.

Veden- ja tuulenpitävät housut

Tarjoamme veden- ja tuulenpitäviä metsästyspukuja, jotka pitävät sinut kuivana ja suojattuna vaikeissakin sääolosuhteissa.

Erikoisleikkaukset ja taskuratkaisut

Valikoimastamme löydät eri leikkauksia ja taskuratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Mukavuus ja liikkuvuus

Metsästyspuvut on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja liikkuvuutta, jotta voit keskittyä täysin ulkoiluun.

Mikä on paras metsästyspuku?

Paras metsästyspuku riippuu metsästyskaudesta ja -tyylistä. Esimerkiksi liikkuvaa metsästystä varten tarvitset hengittäviä ja nopeasti kuivuvia vaatteita. Jahtimetsästyksessä, joissa on siirtymiä ja seisoskelua, tarvitset kestäviä ja mukavia vaatteita jotka kestävät sekä kävelyä että paikallaan oloa. “Kytiksellä” jossa saatetaan istua pitkiä aikoja kylmässä, tarvitaan lämpimiä ja suojaisia vaatteita.

Miten valita oikea metsästyspuku eri metsästysympäristöihin?

Valitse puku sen mukaan, millaisessa ympäristössä metsästät.

Kuinka säilyttää metsästyspukujen vedenpitävyys ja kestävyys?

Noudata valmistajan hoito-ohjeita ja vältä voimakkaita pesuaineita, jotka voivat vaikuttaa vedenpitävyyteen. Säilytä housut kuivassa paikassa.