Tiesuolat

Tiesuolat - Tehokkaita liukkauden torjunnan sekä teiden pölynsidonnan ratkaisuja

Tarjoamme laadukkaita tiesuola-tuotteita, jotka ovat tehokkaita liukkauden torjunnassa talvisin sekä pölynsidonnassa kesäisin. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että piha-alueesi, kulkureittisi ja tiet pysyvät liukkaudesta turvallisina talvella ja tiepölystä vapaana vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kalsiumkloridihiutaleet ovat tehokas, nopea, pitkävaikutteinen ja kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöiden ja kotitalouksien liukkaudentorjuntaan sekä pölynsidonnan toteutukseen.

Ominaisuudet:

Nopea Sulamisvaikutus: Tiesuolat tarjoavat nopean sulamisvaikutuksen jäällä ja lumella, tehden teiden pinnoista turvallisia ja helppokulkuisia.

Tehokas pölynsidonta: Tiesuolan teho perustuu kalsiumkloridin ominaisuuksiin: Se imee kosteutta itseensä ja muodostuneella liuoksella on alhaisempi höyrynpaine ja suurempi pintajännitys kuin vedellä. Siksi se sitoo kosteuden hyvin tien pintaan, muodostaen pölyä sitovan kerroksen.

Säänkestävät ja tehokkaat ainesosat: Tiesuolat sisältävät suoloja, jotka kestävät vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoavat pitkäkestoisen vaikutuksen.

Kätevät pakkauskoot: Valittavanasi on erikokoisia pakkauskokoja, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan määrän.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuinka levitän tiesuolaa tehokkaasti? Levitä tiesuolaa tasaisesti liukkaalle tai pölyiselle tielle käyttöohjeen mukaan.

Onko tiesuola haitallista ympäristölle? Tiesuola voi olla haitallista kasveille ja eläimille suurina määrinä. Käytä maltillisesti ja valitse ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja tarvittaessa.

Tarvitaanko erityistä varastointia tiesuolatuotteille? Säilytä tiesuola kuivassa paikassa ja noudata tuotekohtaisia ohjeita säilytyksestä ja käytöstä.

Miten paljon tiesuolaa tarvitaan tietyllä alueella? Määrä riippuu alueen koosta ja liukkaudesta. Noudata pakkauksen suosituksia annostelussa.

Tutustu valikoimaamme ja varmista tehokas liukkauden-, ja pölyntorjunta piha-alueellasi ja ajoväylilläsi. Suojaa itsesi ja muut liukastumisilta ja tee talvesta turvallinen.