Wiser 1-osainen pistorasia
Tuotekoodi: KHWDE002172 EAN: 3606481038296

Wiser 1-osainen pistorasia

Tuotekoodi: KHWDE002172 EAN: 3606481038296
Lisävarusteet

Tuotekuvaus

Wiser on älykotijärjestelmä, joka lisää kodin mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta. Wiser-älykoti koostuu erilaisista laitteista, joita voidaan ohjata langattomasti eri tavoin. Wiser puhelinsovelluksella voidaan tehdä käteviä tilanneohjauksia, ajastuksia tai esimerkiksi säätilan vaihteluihin perustuvia automaatioita. Laitteet keskustelevat myös keskenään, joten kodin toimintoja voidaan automatisoida tapahtumaan ilman käyttäjän huomiota. Wiser-järjestelmä voidaan asentaa normaaliin kaapelointiin tai langattomasti laitteen tyypistä riippuen.

Wiser-pistorasioiden avulla käyttäjä voi seurata reaaliajassa laitteiden virrankulutusta sekä historiatietoja päivä, viikko, kuukausi ja vuositasolla. Järjestelmän avulla voidaan säästää sähköä erilaisten automaatioiden avulla (esim kotona-/poissa-tilat, yösammutus). Pistorasia on myös mahdollista sammuttaa ja herättää valaistusta painikkeesta.

Klassinen valkoinen väri sopii kaikkiin koteihin ja sisustuksiin. Tuotteeseen voidaan yhdistää kehys laajasta Exxact-kehysvalikoimasta.

Schneider Electricin Wiser-järjestelmän täydellinen käyttö vaatii keskusyksikön (snro 2622118, CCT501901), Wiser by SE-älypuhelinsovelluksen, käyttäjätilin sekä internet-yhteyden. Järjestelmän käyttö on maksutonta.
Laitteen asentamisen saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja. Turvallinen, FI-hyväksytty tuote.
Tuotepakkaus:

mitat: 9,5 cm (l) x 7,7 cm (k) x 9,5 cm (p)

paino: 0,15 kg

Wiser-logo ja teksti Smart and sustainable homes